ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο αρχικός τίτλος της σειράς Οι μεν και οι δεν και τα χρήματα που έπαιρνε το σκυλί της Βάνας Δάγκα

Πώς θα λεγόταν η αγαπημένη σειρά «Οι μεν και οι δεν» και τα χρήματα που έπαιρνε το σκυλί της Βάνας Δάγκα.

Ο αρχικός τίτλος της σειράς Οι μεν και οι δεν και τα χρήματα που έπαιρνε το σκυλί της Βάνας Δάγκα

Η σειρά «Οι μεν και οι δεν» ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες της μικρής οθόνης, αφού τόσα χρόνια μετά όλοι την παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφερόν και γελάμε με τις ατάκες των δυο ζευγαριών, Δάγκα και Σταμάτη.

Ποιος όμως θα ήταν ο αρχικός τίτλος; «Ψάχναμε να βρούμε κάτι “νεανικό”, ήταν η εποχή που πουλούσαν πολύ οι 30άρηδες, καλά, πάντα πουλάνε και σκεφτόμασταν τύπου να εκφράζει το πνεύμα της εποχής. Φτιάξαμε αυτό το κουαρτέτο, τα δύο διαφορετικά ζευγάρια, τα οποία μάλιστα στην αρχή είχαν κι ένα πολύ σοβαρό τίτλο, “Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας” από την ταινία του Τρυφώ, “Η γυναίκα της διπλανής πόρτας”, αλλά φυσικά αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει, ούτε καν δεν ξέρω αν ποτέ το στείλαμε με αυτόν τον τίτλο στο κανάλι», δήλωσε στην εκπομπή Flashback του ANT1, η Άννα Χατζησοφιά.

Ο αρχικός τίτλος της σειράς Οι μεν και οι δεν και τα χρήματα που έπαιρνε το σκυλί της Βάνας Δάγκα

Εκεί όμως μίλησε και η Άννα Κουρή, η οποία ερμήνευε μοναδικά την Βάνα Δάγκα -κρατούσε όπως θυμάστε πάντα το σκυλί της- η οποία αποκάλυψε πώς η Τερέζ πληρωνόταν. «Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε για να δουλέψουμε το σενάριο ήταν ένα χρόνο πριν ξεκινήσει το σήριαλ και είχαμε πάει στο σπίτι του Χάρη. Τότε μόλις είχα πρωτοπάρει την Τερέζ, η οποία δεν ήταν στο σενάριο από την αρχή. Και την είχα συνέχεια μαζί μου, αγκαλιά, και λέει κάποια στιγμή η Τζόυς στον Χάρη “αυτό είναι η προέκταση του χεριού της Άννας, πρέπει να το βάλουμε να παίξει”», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Και βέβαια έκλεψε την παράσταση και το καυχιέμαι ως… μάνα. Απαίτησα να πληρώνεται γιατί δεν είναι δυνατόν μία σταρ να μην πληρώνεται καθόλου και ήταν και σε όλα τα επεισόδια!», συνέχισε η ηθοποιός, με τη σεναριογράφο, Σοφία Χατζησοφιά, να την επιβεβαιώνει, λέγοντας ότι «υπήρχε ένα ποσό του μπάτζετ που πήγαινε στην Τερέζ, συμβολικό μεν, αλλά πραγματικό δε, διότι η Τερέζ χτυπούσε μεροκάματο».

Read Next

04 Νοε 2025

Full in love η Βάσια Κωσταρά | Τα τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της στο Λονδίνο

Η Βάσια Κωσταρά στην πιο τρυφερή εκδήλωση αγάπης προς τον σύντροφό της.

04 Νοε 2025

"Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν συντετριμμένη με αυτό που συμβαίνει στον Andrew"

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για την εκλιπούσα μονάρχη.

Περισσότερα από

News

04 Νοε 2025

Isabelle Huppert | Η εμφάνιση στο "Ολύμπιον" με leather bomber τζάκετ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η κορυφαία Γαλλίδα ηθοποιός στα πλαίσια του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της συμπρωτεύουσας.

04 Νοε 2025

Ελένη Βουλγαράκη | Η φωτογραφία από το αξιοθέατο - ορόσημο της Λισαβόνας

Ξανά στο πλευρό του αγαπημένου της η Ελένη Βουλγαράκη.

04 Νοε 2025

Στην Ελλάδα η Cate Blanchett | Ο λόγος άφιξής της στη χώρα μας

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να βρεθεί στη Μεσσηνία.

04 Νοε 2025
04 Νοε 2025

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Στην παρουσίαση του μυθιστορήματός της "Όλα για Λίγο Παράδεισο", 11 χρόνια πριν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναπόλησε μία ξεχωριστή στιγμή της καριέρας της.

03 Νοε 2025

'Ελενα Χαραλαμπούδη | Ποιος είναι ο γοητευτικός σύζυγος της "5 minute mum"

H Έλενα Χαραλαμπούδη σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο από την προσωπική της ζωή.