Πολλά γράφτηκαν για την πρώην του πρίγκιπα Χάρι, Chelsy Davy ενόψει του βασιλικού γάμου. Εκείνη ήταν άλλωστε η μεγαλύτερη και πιο σοβαρή σχέση του πρίγκιπα πριν τη Μέγκαν Μαρκλ, και οι δυο τους έχουν κρατήσει μια φιλική σχέση αλληλοεκτίμησης. 

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους είπαν το τελευταίο αντίο σε ένα συγκινητικό τηλεφώνημα, λίγες μέρες πριν το γάμο, ενώ η Davy έδωσε το παρών στην τελετή και έδωσε τις ευχές της στους νεόνυμφους. 

Όμως, όπως αποκαλύπτεται οι δύο γυναίκες έχουν ακόμα ένα κοινό στοιχείο και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το παλάτι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το νέο σύντροφο της Davy, James Marshall. O Marshall ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Elettra Wiedemann, μοντέλο, γαστρονομική συντάκτρια και εγγονή της θρυλικής ηθοποιού Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

Και, φυσικά, φίλη της Μέγκαν Μαρκλ. 

Οι δυο τους έχουν φωτογραφηθεί μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις και η Wiedemann έγραψε για το lifestyle blog που διατηρούσε η Μαρκλ έναν τουριστικό οδηγό για το Παρίσι. Δεν είναι γνωστό αν η Μέγκαν μεσολάβησε ώστε να γνωριστεί ο Marshall και η Davy, αλλά η σχέση τους είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για όλους. 

Δες το βίντεο.

 

 

 

TAGS