ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Αλβέρτος του Μονακό πήγε σε εκδήλωση με την πρώην σύντροφό του, ενώ η Σαρλίν λείπει

Σάλος έχει ξεσπάσει στο πριγκιππάτο του Μονακό ενώ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στα αλήθεια στη σχέση της Σαρλίν και του Αλβέρτου.

Ο Αλβέρτος του Μονακό πήγε σε εκδήλωση με την πρώην σύντροφό του, ενώ η Σαρλίν λείπει

«Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανίας,» γράφει ο Σαίξπηρ στον Άμλετ και αυτή είναι μία φράση που δύσκολα δεν θα περάσει από το μυαλό κάποιου, διαβάζοντας το πόσο πολύπλοκες μοιάζουν να είναι πλέον οι ισορροπίες στο πριγκιππάτο του Μονακό με την πολύμηνη απουσία της Σαρλίν, η οποία άφησε πίσω τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Νότια Αφρική με τους εκπροσώπους του παλατιού να υποστηρίζουν ότι πίσω από όλο αυτό βρίσκονται λόγοι υγείας.

Καθώς σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις η Σαρλίν δεν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, ο Αλβέρτος πήρε τα παιδιά τους και πήγαν στη Νότια Αφρική για να τη συναντήσουν με τις κοινές τους φωτογραφίες από την επανασύνδεση να κάνουν τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης δίχως να πείθουν, δυστυχώς, για την αυθεντικότητα τους.

Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος σχολίασαν τις λήψεις, λέγοντας ότι ήταν «ψεύτικες», «υπερβολικά στημμένες» και ότι δεν φανέρωναν «κανένα απολύτως συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσα στο ζευγάρι», με τα παγκόσμια ταμπλόιντ να δηλώνουν βέβαια ότι το ζευγάρι οδεύει προς τον οριστικό χωρισμό.

Το γαλλικό περιοδικό Madame Figaro ανέφερε ότι οι φωτογραφίες «δεν κατάφεραν να πείσουν τους Μονεγάσκους» εν μέσω δημοσιευμάτων πως η Σαρλίν ψάχνει ήδη για μόνιμη κατοικία στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό αναρωτήθηκε: «Πόσο καιρό μπορεί να μείνει μακριά από τα παιδιά της, τα καθήκοντά της; Πόσο καιρό θα παραμείνει η καταπολέμηση της λαθροθηρίας των ρινόκερων κορυφαία προτεραιότητα της πριγκίπισσας του Μονακό; Πόσο καιρό θα συνεχίσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος να ανέχεται αυτή την προσβολή, η οποία γίνεται γελοία;»

Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά ο Αλβέρτος μοιάζει να μην ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα σοβαρά ζητήματα στον γάμο του, αφού εμφανίστηκε σε μία εκδήλωση με την πρώην ερωμένη του και το παιδί τους την ώρα που η σύζυγός του βρίσκεται στη Νότια Αφρική.

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τώρα στο διαδίκτυο δείχνουν την πρώην ερωμένη του πρίγκιπα Αλβέρτου, Νικόλ Κοστ, και το παιδί τους, τον 18χρονο Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ, να παραβρίσκονται στο γκαλά του Ερυθρού Σταυρού του Μονακό δίπλα στον Αλβέρτο τον Ιούλιο, εν μέσω της απουσίας της πριγκίπισσας Σαρλίν από το πριγκιππάτο.

Σύμφωνα με άρθρο των Times, ακόμα κι όταν ζούσε στο Μονακό η Σαρλίν σπάνια έμενε στο βασιλικό παλάτι με τον Αλβέρτο όσο βρισκόταν στο Μονακό και προτιμούσε ένα διαμέρισμα πάνω από ένα πολυτελές κατάστημα σοκολάτας. Τόνισε ότι, ελλείψει της Σαρλίν, ο Αλβέρτος επέτρεψε στην Νικόλ, την αεροσυνοδό με την οποία είχε σχέση, να παραβρεθεί στο γκαλά του Ερυθρού Σταυρού. Ο γιος τους που γεννήθηκε από εκείνη τη σχέση, ο 18χρονος Αλεξάντερ, ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2005, λίγο πριν ανέβει στο θρόνο ως πρίγκιπας του Μονακό, ο Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι ήταν ο βιολογικός πατέρας του Αλεξάντερ, μητέρα του οποίο είναι η Νικόλ, πρώην αεροσυνοδός της Air France από το Τόγκο. Ούτε ο Αλεξάντερ ούτε η ετεροθαλής αδερφή του Τζάσμιν μπορούν να διεκδικήσουν το θρόνο του Μονακό, μετά από διαπραγμάτευση οικονομικών συμφωνιών.

Η Νικόλ είχε δηλώσει στο παρελθόν πως μετά το γάμο του Αλβέρτου με την Σαρλίν, ο πρίγκιπας απομακρύνθηκε από το γιο του. Όπως είχε δηλώσει στην Daily Mail το 2014: «Η αλήθεια είναι, λυπάμαι που το λέω, ότι ο Αλβέρτος δεν έχει δει τον Αλεξάντερ μετά από μια σύντομη επίσκεψη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έχει γίνει αδύνατο από τότε που παντρεύτηκε εκείνο το κορίτσι. Υποθέτω ότι ως νέα σύζυγος, θα πρέπει να της είναι περίεργο. Αλλά πρέπει να σκεφτεί το αθώο παιδί μου. Δε θέλω να της επιτεθώ, αλλά νομίζω ότι είναι απλώς ζήλια και δεν ξέρω γιατί. Έχω περάσει μια κόλαση μέχρι να αναγνωριστεί το όνομα του γιου μου και το μέλλον του». Τώρα φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι έχει έρθει ξανά πολύ κοντά από τη στιγμή που η Σαρλίν δεν βρίσκεται πια στο Μονακό.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.