ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Άλεκ Μπάλντουιν με δάκρυα στα μάτια αρνείται ότι πυροβόλησε στο πλατό των γυρισμάτων

Ο ηθοποιός φανερά συντετριμμένος μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χαμό της Χαλίνα Χάτσινς.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν με δάκρυα στα μάτια αρνείται ότι πυροβόλησε στο πλατό των γυρισμάτων

Στο στούντιο του ABC απέναντι από τον Τζορτζ Στεφανόπουλο, βρέθηκε ο Άλεκ Μπάλντουιν, μιλώντας πρώτη φορά για την τραγωδία που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, έπειτα από πυροβολισμό. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός φανερά συντετριμμένος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, περιγράφοντας την φρίκη που βίωσε όταν το όπλο που κρατούσε, εκπυρσοκρότησε και σκότωσε την κινηματογραφίστρια. Ο δημοσιογράφος, πριν από την προβολή της συνέντευξης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η συζήτηση με τον Μπάλντουιν ήταν «ωμή» και πολύ «έντονη». «Έχω κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις τα τελευταία είκοσι χρόνια στο ABC. Αυτή ωστόσο ήταν η πιο έντονη που έχω βιώσει ποτέ. Τόσο ωμά. Είναι συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής, ήταν πολύ πρόθυμος» είπε στην αρχή ο Στεφανόπουλος.

Τον λόγο πήρε έπειτα ο ηθοποιός, ο οποίος από τα πρώτα κιόλας λεπτά δεν μπόρεσε να κρύψει την βαθιά θλίψη του. Στο teaser που κυκλοφόρησε λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μπάλντουιν αρνείται επανειλημμένα πως τράβηξε την σκανδάλη. «Όχι, όχι, όχι. Ποτέ δε θα σημάδευα κανέναν με όπλο και δε θα τραβούσα τη σκανδάλη, ποτέ» επέμενε συνεχώς ο ηθοποιός. Μάλιστα, όπως τόνισε, ο ίδιος αγνοούσε παντελώς την ύπαρξη της σφαίρας στην διάρκεια των γυρισμάτων. «Κάποιος έβαλε κανονική σφαίρα σε όπλο, μία σφαίρα που δε θα έπρεπε να βρίσκεται καν στον χώρο» είπε, περιγράφοντας όσα συνέβησαν την ημέρα εκείνη. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρια του, εξήγησε πως αναπολώντας όλα αυτά που έχει περάσει στην ζωή του, το περιστατικό αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε ποτέ να του συμβεί «Επειδή κοιτάζω πίσω στον χρόνο και αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσα να είχα κάνει; Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρια του, εξήγησε πως αναπολώντας όλα αυτά που έχει περάσει στην ζωή του, το περιστατικό αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε ποτέ να του συμβεί «Επειδή κοιτάζω πίσω στον χρόνο και αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσα να είχα κάνει; Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η υπόθεση του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς παραμένει ακόμα ανοιχτή με τους αρμόδιους να συνεχίζουν τις έρευνες. Τόσο ο Άλεκ Μπάλντουιν, όσο και η υπεύθυνη όπλων Hannah Gutierrez-Reed και ο βοηθός σκηνοθέτη David Halls συνεργάζονται ακόμα με τις αρχές, προκειμένου να υπάρξει κάποιο πόρισμα. Ο σερίφης Adam Mendoza και η δικαστής της Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, σε συνέντευξη τύπου τον Οκτώβριο δήλωσαν ότι «κανένα όνομα δε φεύγει από το τραπέζι. Το πόρισμα της αρχικής έρευνας ήταν πως ο ηθοποιός/παραγωγός Alec Baldwin ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη». «Ταυτοποιήσαμε δύο ακόμη ανθρώπους που έπιασαν ή ήλεγξαν το γεμάτο όπλο πριν πυροβολήσει ο Baldwin. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι η υπεύθυνη όπλων Hannah Gutierrez-Reed και ο βοηθός σκηνοθέτη David Halls. Και οι τρεις τους συνεργάζονται με τις Αρχές και έχουν καταθέσει» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.