Για τον εξαιρετικά επώδυνο χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Τάκη Μαργαρίτη, μίλησε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it». 

Όπως δήλωσε η ηθοποιός που έχει αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά από τον γάμο της δεν έχει ιδέα πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι να χωρίζουν «βελούδινα» και πως σε εκείνη το διαζύγιο έφερε πολύ μεγάλο πόνο.

«Ακόμα έχω στοιχεία θυμού μέσα μου και νιώθω προδομένη», αποκάλυψε, εκφράζοντας την ελπίδα η σχέση με τον πρώην άνδρα της να βελτιωθεί στο μέλλον.

Σημείωσε μάλιστα, πως από την πρώτη στιγμή είπε την αλήθεια στα παιδιά της. «Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά ένιωθα ανίκανη. Από την πρώτη στιγμή είπα στα παιδιά ότι ο μπαμπάς δεν θα είναι εδώ και θα κοιμάται στο δικό του σπίτι».

«Δεν είχαμε καβγάδες πριν το χωρισμό. Ήμουν μητρική με τον άντρα μου. Το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης έχει αποκλειστεί γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Σχετικά με τη ζωή με τα παιδιά της η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τα παιδιά. Όταν ήρθαν τα δίδυμα είχα απόλυτη άγνοια, αλλά εξ αρχής είπα ότι θα τα καταφέρω.

«Δυστυχώς τα παιδιά είναι τόσο ευαίσθητα που το καταλαβαίνουν και μπαίνουν και σε δράση να ισορροπήσουν την κατάσταση και δεν είναι δουλειά τους», τόνισε αναφορικά με το διαζύγιο, υπογραμμίζοντας ότι έχει ωριμάσει συναισθηματικά με τον ερχομό των παιδιών της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS