Χαμογελαστός και γεμάτος διάθεση, υποδεχόταν πάντοτε το κοινό ο Νικ Κάννον στο τηλεοπτικό του show. Αυτή την φορά όμως, ο κωμικός ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Nick Cannon Show» και ανακοίνωσε την θλιβερή είδηση ότι «έχασε» τον πέντε μηνών γιό του. Ο παρουσιαστής, φανερά συντετριμμένος, αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ότι ο μικρότερος γιος του πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Κάνον απέκτησε τον μικρό Ζεν μαζί με την σύζυγό του Alyssa Scott τον περασμένο Ιούλιο. Ο παρουσιαστής σχολίασε πως «το μωρό τους ήταν πάντα ήρεμο και χαμογελαστό». «Ήταν πολύ τρυφερός. Τον είχαμε ονομάσει Z Chilling. Πάντα χαμογελούσε και είχε ένα ήρεμο πνεύμα» είπε ο ηθοποιός ξεσπώντας σε κλάματα on air, περιγράφοντας στην συνέχεια πως η μάχη με τον καρκίνο ξεκίνησε στον δεύτερο μήνα της ζωής του. «Ο μικρός μας είχε έναν παρατεταμένο βήχα από τότε που γεννήθηκε. Όταν έγινε δύο μηνών το κεφαλάκι του φαινόταν λίγο μεγάλο. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ήταν κάτι. Πήγαμε στο γιατρό για να ελέγξουμε για το ιγμόρειο και την αναπνοή του. Πιστεύαμε ότι ήταν επίσκεψη ρουτίνας στον παιδίατρο» εξήγησε ο Κάνον. Η επίσκεψη αυτή, ωστόσο ανακάλυψαν πως είχε αρχίσει να συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του μικρού Ζεν, ενώ υπήρχε ένας όγκο που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση, καθώς μεγάλωνε πολύ γρήγορα. Ο ηθοποιός ανέφερε πως η κατάσταση του μωρού επιδεινώθηκε την ημέρα των Ευχαριστιών, με αποτέλεσμα τρεις μήνες μετά την διάγνωση αλλά και τις χειρουργικές επεμβάσεις, να χάσει την μάχη με τον θάνατο.

Η επίσκεψη αυτή, ωστόσο ανακάλυψαν πως είχε αρχίσει να συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του μικρού Ζεν, ενώ υπήρχε ένας όγκο που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση, καθώς μεγάλωνε πολύ γρήγορα. Ο ηθοποιός ανέφερε πως η κατάσταση του μωρού επιδεινώθηκε την ημέρα των Ευχαριστιών, με αποτέλεσμα τρεις μήνες μετά την διάγνωση αλλά και τις χειρουργικές επεμβάσεις, να χάσει την μάχη με τον θάνατο.

Το κοινό αποθέωσε τον Νικ Κάνον, την στιγμή που περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές με τον γιό του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτό το σαββατοκύριακο αφιερώσαμε ποιοτικό χρόνο στον γιο μας. Ξυπνήσαμε την Κυριακή με την Alyssa και πήγαμε στην παραλία μαζί του. Δυστυχώς μετά έπρεπε να πετάξω πίσω στη Νέα Υόρκη για το σόου. Όμως στο δρόμο προς το αεροδρόμιο με κάλεσαν να επιστρέψω στον Ζεν». Το μωρό λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Για την σύντροφό του Alyssa Scott σχολίασε πως είναι «η πιο δυνατή γυναίκα που είχε δει ποτέ» καθώς δεν λύγισε στιγμή σε όλη την διάρκεια της μάχης που έδινε ο γιο τους.

Ο Κάνον έχει συνολικά άλλα έξι παιδιά. Υπήρξε παντρεμένος με τη Μαράια Κάρεϊ με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

 

 

TAGS