Ήταν 21 Φεβρουαρίου του 2014 όταν o πολύ αγαπητός ηθοποιός και τραγουδιστής Σάκης Μπουλάς «έφυγε» από τη ζωή, μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο. 

Οι πιο δικοί του άνθρωποι ήταν δίπλα του μέχρι το τέλος και δεν τον ξεχνούν ποτέ. 7 χρόνια μετά τον θάνατο του η απώλεια ενός τόσο ζεστού ανθρώπου μοιάζει πάντα το ίδιο επίπονη. 

Ο καλός φίλος του Σάκη Μπουλά, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του ανέβασε στο ίνσταγκραμ μία κοινή του φωτογραφία, συγκινώντας πολύ τους διαδικτυακούς του ακολούθους. Σε αυτή βλέπουμε τους δυο τους σε κάποια βραδινή έξοδο, γελαστούς και κεφάτους. 

«Ο χρόνος αμείλικτος, αδυσώπητος, ήρεμος, σταθερός, παρών απών και πάνω από όλα λίγος, να αγαπάς εδώ που είσαι να αγαπάς ...γιατί δεν θα μείνει τίποτα άλλο ....ουκ αμνημονώ...7 χρόνια χωρίς τον Σάκη μας», έγραψε στη λεζάντα.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά του Mega «50-50», αλλά και σε μουσικές σκηνές.

Γεννημένος στο Κιλκίς στις 25 Σεπτεμβρίου του 1954, ο Σάκης Μπουλάς μεγάλωσε στον Πειραιά. Οι γονείς του από πολύ νωρίς είχαν καταλάβει ότι το παιδί τους είναι ξεχωριστό. Τον παρότρυναν μάλιστα να γίνει δικηγόρος, λόγω της ευφράδειας του. Ωστόσο, τον κέρδισε ο καλλιτεχνικός χώρος αφού ασχολήθηκε με την υποκριτική, το τραγούδι και την παρουσίαση.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS