Γονείς ετοιμάζονται να γίνουν ξανά η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, μετά τον ερχομό του γιου τους Άρτσι στη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια. 

Μέσω αντιπροσώπου τους το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορούσε εδώ και λίγο καιρό σε βρετανικά δημοσιεύματα, δηλώνοντας πάρα πολύ χαρούμενοι με την εγκυμονσύνη της Μέγκαν. 

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο Αρτσι θα γίνει μεγάλος αδελφός», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη ανακοίνωση. «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο τους παιδί».

Το περασμένο καλοκαίρι η πρώην ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι βίωσε μία επώδυνη αποβολή, η οποία την έκανε να αισθανθεί «αφόρητη θλίψη».

Είπε συγκεκριμένα:

«Ήξερα, κρατώντας το πρώτο μου παιδί, ότι έχανα το δεύτερο». Και συνέχισε: «Ενα πρωινό του Ιουλίου, ένιωσα μια " δυνατή κράμπα" στην κοιλιά μου και ώρες αργότερα, βρέθηκα σε κρεβάτι νοσοκομείου όπου παρακολουθούσα την καρδιά του συζύγου μου να σπάει ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια μου».

«Αισθάνθηκα το ιδρωμένο χέρι του και το φίλησα. Ήταν μουσκεμένο από τα δάκρυά μας. Με το βλέμμα καρφωμένο στους ψυχρούς, λευκούς τοίχους, προσπάθησα να φανταστώ πώς θα μπορούσαμε να επουλώσουμε τις πληγές μας».

«Η απώλεια ενός παιδιού φέρνει μια σχεδόν αφόρητη θλίψη, την οποία βιώνουν πολλοί, αλλά λίγοι μιλούν για αυτήν. Μέσα στον πόνο της απώλειας μας, ο σύζυγός μου και εγώ ανακαλύψαμε ότι το 10 με 20% των γυναικών έχουν υποφέρει από αποβολή. Ωστόσο, παρά την εντυπωσιακή ομοιότητα αυτού του πόνου, η συζήτηση αυτή παραμένει ταμπού, γεμάτη με (αδικαιολόγητη) ) ντροπή και διαιώνιση ενός κύκλου μοναχικού πένθους», πρόσθεσε η Μέγκαν Μαρκλ στην εξομολόγηση της.

Τότε, το παλάτι του Μπάκινγχαμ είχε αρνηθεί να σχολιάσει το γεγονός δηλώντας ότι «πρόκειται για κάτι προσωπικό».

Λίγη ώρα μετά φίλη του ζευγαριού ανέβασε στο ίνσταγκραμ μία όμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία η Μέγκαν και ο Χάρι είναι ξαπλωμένοι στο γρασίδι στον κήπο του σπιτιού τους στην Καλιφόρνια. Απ' ότι φαίνεται στη λήψη η κοιλίτσα της Μαρκλ έχει ήδη μεγαλώσει αρκετά.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS