ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μίνι Ντράιβερ: "Ο Γουάινστιν δε με ήθελε στην ταινία γιατί «κανείς δεν θα ήθελε να με γ*»"

Ο Γουάινστιν, παραγωγός της ταινίας «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» δεν ήθελε την εξαιρετική ηθοποιό Μίνι Ντράιβερ, γιατί δεν ήταν αρκετά σέξι.

Μίνι Ντράιβερ: "Ο Γουάινστιν δε με ήθελε στην ταινία γιατί «κανείς δεν θα ήθελε να με γ*»"

Η φήμη της Βρετανίδας ηθοποιού Μίνι Ντράιβερ είχε εκτοξευθεί το 1997 με την ταινία «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», στο οποίο πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Ματ Ντέιμον. Μάλιστα για την ερμηνεία της είχε τιμηθεί με υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου.

Παραγωγός της ταινίας ήταν όπως ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, που σήμερα εκτίει ποινή 23 ετών για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση γυναικών. Τότε λοιπόν είχε φέρει αντίρρηση για τη συμμετοχή της Ντράιβερ στην ταινία. Ο λόγος; Η ηθοποιός δήλωσε στους Times of London πως ο παραγωγός είχε πει ότι δεν την ήθελε γιατί «κανείς δεν θα ήθελε να την γ*», υπαινισσόμενος ότι η ταινία δεν θα πάει καλά επειδή δεν είναι αρκετά σέξι (να πούμε δε πως στην ταινία υποδυόταν μια απλή φοιτήτρια και άρα; Έπρεπε να είναι και τρομερά σέξι; Δηλαδή δεν μιλούσαμε και για τον ρόλο του Bond girl).

Μίνι Ντράιβερ: "Ο Γουάινστιν δε με ήθελε στην ταινία γιατί «κανείς δεν θα ήθελε να με γ*»"

Παρά την προσβολή του συγκεκριμένου παραγωγού, οι υπόλοιποι παραγωγοί, όπως και ο συμπρωταγωνιστής της Ματ Ντέιμον, που ήταν μέρος και της ομάδας των σεναριογράφων, αλλά και ο Μπεν Άφλεκ υποστήριξαν την Ντράιβερ.

«Θυμάμαι πως ένιωθα συντετριμμένη μέχρι που σκέφτηκα, για κάτσε, σκέψου από ποιον προέρχεται το σχόλιο. Από ένα γουρούνι, γιατί να σε νοιάζει τι σκ* λέει για το ότι δεν είσαι σέξι» λέει η Ντράιβερ. Ανακουφίστηκε με τη σκέψη πως αυτό σήμαινε πως δεν θα έμπαινε στον κόπο να καταστρέψει την καριέρα της.

«Ωστόσο ίσως να υπήρχε αντίκτυπος: ότι δεν θα με προσλάμβαναν γιατί οι άνθρωποι θα νόμιζαν πως δεν έχω το σεξαπίλ που απαιτείται. Πότο απαίσιο είναι να σκέφτεσαι πως ήσουν μία από τις τυχερές γιατί δεν θέλουν να σε γ*. Και πόσο υπέροχο είναι που αντιστράφηκαν τώρα οι όροι και οι νέοι ηθοποιοί, γυναίκες και άντρες, δεν θα πρέπει να το περάσουν αυτό».

Ο Γουάινστιν ήθελε για τον ρόλο την Άσλεϊ Τζουντ. Εκπρόσωπός τους απάντησε με την εξής δήλωση για όσα είπε η Ντράιβερ: «Ο Χάρβεϊ πιστεύει πως η Μίνι Ντράιβερ είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και είναι αλήθεια πως είχε προκρίνει την Τζουντ για τον ρόλο. Παραδέχεται πως έκανε λάθος και πως η Μίνι ήταν φανταστική. Ισχυρίζεται ότι δεν έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο για την Ντράιβερ και πως την προσέλαβε για πολλές ταινίες. Της εύχεται καλή τύχη και επιτυχία στο βιβλίο της».

Ο Γουάινστιν αναφέρεται στο βιβλίο της Ντράιβερ «Managing Expectations» που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν και στο οποίο αναφέρει πως ήταν και ένας ακόμη παραγωγός που πίστευε ότι δεν ήταν αρκετά σέξι για τον ρόλο. «Ήμουν συντετριμμένη. Να σου λένε στα 26 σου χρόνια ότι δεν είσαι σέξι, όταν ίσως μόλις ξεπερνά κανείς την εφηβική του αγωνία, και να σε κάνουν να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου πως με τον σωστό, πολύ, μα πολύ σωστό φωτισμό και τα σωστά παπούτσια και το σωστό φόρεμα, θα είμαι εντάξει». Στο μεταξύ, η Τζουντ έχει μηνύσει τον Γουάινστιν καθώς ισχυρίζεται ότι είχε βάλει το όνομά της στη μαύρη λίστα και την εμπόδισε στη διαδρομή της επειδή αρνήθηκε όσα ήθελε εκείνος.

Να σημειώσουμε πως η Μίνι Ντράιβερ, σπουδαία ηθοποιός και ωραία προφανώς γυναίκα με μαγνητισμό, πρωταγωνιστεί σε ένα επεισόδιο της εξαιρετικής σειράς Modern Love που μπορεί κανείς να δει στο Prime TV. Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά γραμμάτων από αναγνώστες των The New York Times που διηγούνται τις ιστορίες αγάπης που έχουν βιώσει.

Στο συγκεκριμένο, αυτοτελές, επεισόδιο η Ντράιβερ υποδύεται μια γυναίκα που βρίσκεται στον δεύτερο γάμο της, αφού έχασε τον πρώτο της σύζυγο, αλλά αρνείται να πωλήσει το αυτοκίνητο που της θύμιζε τον πρώτο της γάμο και τον πρώτο της άντρα. Μια εκπληκτική ιστορία για το πένθος, την αγάπη και τη ζωή που δεν σταματά πουθενά.

Kεντρική εικόνα: Splash News- Ideal

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024