Η 27χρονη ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου άρπαξε την ευκαιρία που της δόθηκε από το Mega και ετοιμάζεται για την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία. Παράλληλα συνεχίζει να εμπνέει το κοινό της μέσα από τα εύστοχα σχόλια της στο ίνσταγκραμ, τα οποία κερδίζουν μεγάλη διάδραση κάνοντας τη Δανάη ακόμα πιο δημοφιλή. 

Πρόσφατα ανέβασε ένα ακόμα ποστ, το οποίο αγαπήθηκε από τους followers της:

«Μόλις το τελείωσα. Η «Μεταμόρφωση» του Κάφκα. Το πηρα απλά φεύγοντας απ το σπιτι-το είχα να κάθεται-δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά για καλό μου ήρθε. Στην ουσία αυτό το βιβλίο περιγράφει μια οικογένεια. Όλα τα πρόσωπα του είναι εξαρτημένα και εσωτερικά παραμορφωμένα από το ίδιο τους το περιβάλλον,αναλύοντας την διαδικασία ψυχοσωματικής αλλοίωσης. Ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να «απελευθερωθεί» από αυτή την οικογένεια..τις ενοχές και τις ευθύνες που του έχουν φορτώσει και επειδή αδυνατεί καταλήγει να «τρώει» και να «μεταμορφώνει» τον ίδιο του τον εαυτό στην απεχθέστατη μορφή του. Με αφορμή αυτό το βιβλίο ένα έχω να πω: Μην επιτρέπεται σε κανέναν να σας μπλέξει σε λαβύρινθους που δεν είναι αναγκαίο να μπείτε και που δεν είναι δική σας ευθύνη.Τα αδιέξοδα που θα βρεθείτε και η αναπαραγωγή αυτών,θα σας κάνουν να χάσετε σοβαρές στιγμές και τον ίδιο σας τον εαυτό.
Να τι κάνουν τα βιβλία. Σου ανοίγουν μια πόρτα,και σου περιγράφουν κάτι που μπορεί να ζεις,ή να έχεις βιώσει έμμεσα και βλέπεις λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης που ίσως δεν είχες σκεφτεί. Οι άνθρωποι ΠΑΝΤΑ μπορούν να δράσουν διαφορετικά. Έχουν πάντα την δυνατότητα να σπάσουν τα δεσμά της κάθε φυλακής τους-είτε αυτό λεγεται «οικογένεια»,είτε αυτό λεγεται «ο ίδιος ο εαυτός τους». Να σκεφτόμαστε πάντα όσους αγαπάμε αληθινά,όχι όσους «πρέπει» να βοηθάμε ή «πρέπει» να αγαπάμε. Έτσι θα είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν άντεξα,το γράψα το κατεβατό και σήμερα,συγνωμη αλλά δεν κρατήθηκα. Προσπάθησα. Έχει μεγάλη δόση αλληγορίας και εκεί είναι η μαγεία. Ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει και κρατάει ο,τι έχει ανάγκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. Πριν μεταμορφωθείτε». 

 

Δείτε την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS