ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μίλα Κούνις: Στον Μαύρο Κύκνο ήμουν αηδιαστικά αδύνατη

Όσον αφορά το βάρος της, ομολόγησε ότι στον Μαύρο Κύκνο είχε χάσει πολλά κιλά και η εικόνα της ήταν αηδιαστική ενώ οι φίλοι της ανησύχησαν μήπως συμβαίνει κάτι.

Μίλα Κούνις: Στον Μαύρο Κύκνο ήμουν αηδιαστικά αδύνατη

Η Μίλα Κούνις μίλησε για την μανία με την τελειότητα που έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ και την τρέλα που κάνει όλους τους σταρς να μοιάζουν μεταξύ τους.

Η συνέντευξη που έδωσε στο talks η Μίλα Κούνις ήταν ειλικρινής και πολύ άμεση. "Δε θεωρώ τον εαυτό μου τελειομανή" είπε, "η τελειομανία δεν είναι εφικτή και κανείς δε μπορεί να πετύχει την τελειότητα."

Μίλα Κούνις: Στον Μαύρο Κύκνο ήμουν αηδιαστικά αδύνατη

H 33χρονη ηθοποιός που το 2010, κέρδισε το Βραβείο Premio Marcello Mastroianni Καλύτερης Νεαρής Ηθοποιού στο 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας για την ερμηνεία της ως Λίλι στην ταινία Μαύρος Κύκνος, είπε πως η επιδίωξη της τελειότητας στο Χόλιγουντ είναι κάτι αλήθεια λυπηρό. "Όλοι έχουν αρχίσει να φαίνονται ίδιοι, είναι περίεργο, έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Κάποιος βάφει τα μαλλιά του καστανά και τον μιμούνται όλοι. Είναι ατυχές ότι οι άνθρωποι χάνουν την αίσθηση του εαυτού τους."

Μιλώντας για τα εξώφυλλα των ηθοποιών η Κούνις είπε ότι εκεί μόνο υπάρχει ένας κόσμος τέλειων ανθρώπων, και όλοι έχουν περάσει από photoshop.

Όσον αφορά το βάρος της, ομολόγησε ότι στον Μαύρο Κύκνο είχε χάσει πολλά κιλά και η εικόνα της ήταν αηδιαστική ενώ οι φίλοι της ανησύχησαν μήπως συμβαίνει κάτι με την υγεία της. "Έσπευσα να τους καθησυχάσω ότι πρόκειται για κάτι προσωρινό. Για μένα το πιο εύκολο είναι να παίρνω κιλά και όχι να χάνω."

Όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της και τον ανταγωνιστικό κόσμο του Χόλιγουντ σε αυτές τις ηλικίες η Κούνις είπε ότι όλα είναι θέμα άποψης. "Αυτό είναι το λυπηρό, δεν υπάρχει σωστό και το λάθος, δεν υπάρχει 2 + 2 = 4. Δεν είναι καθόλου έτσι. Μπορεί να είστε ο μεγαλύτερος ηθοποιός και να μη βρείτε ποτέ μια θέση εργασίας".

H Kούνις γεννήθηκε στην Ουκρανία και σε ηλικία επτά ετών, μετακόμισε στο Λος Άντζελες μαζί με την οικογένειά της. Μετά την εγγραφή της σε μαθήματα υποκριτικής ως εξωσχολική δραστηριότητα, ανακαλύφτηκε σύντομα από έναν ατζέντη. Εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, προτού αποκτήσει τον πρώτο σημαντικό ρόλο της καριέρας της πριν τα 15α γενέθλιά της, υποδυόμενη την Τζάκι Μπέρκχαρτ στην τηλεοπτική σειρά That '70s Show. Ένα χρόνο αργότερα, επιλέχτηκε ως η φωνή της Μεγκ Γκρίφιν στη σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy.

Αισθάνεται Ευρωπαία με ότι σημαίνει αυτό όπως δηλώνει, και όσο μεγαλώνει το συνειδητοποιεί περισσότερο. Στην δουλειά μπήκε τυχαία και όταν έφτασε στα 21-22 αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά.

Για τη ζωή της (Η Μίλα Κούνις ζει με τον Άστον Κούτσερ με τον οποίο έχουν μια κόρη) πιστεύει ότι κάποιος μπορεί να μάθει μόνο από τα δικά του λάθη, αλλά είναι καλό να μαθαίνει κάποιος και από τα λάθη των άλλων. Το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει είναι να κρατά ιδιωτική την προσωπική της ζωή. «Θα αγωνίζομαι πάντα να την κρατώ για μένα», είπε. «Δε θέλω και δεν πρόκειται να τη συζητήσω ποτέ. Μπορούμε να συζητάμε ότι θέλετε και για ότι βρίσκεται κάτω από τον ήλιο, αλλά για την προσωπική μου ζωή θα λέω πάντα όχι», είπε στο δημοσιογράφο που της πήρε την συνέντευξη.

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024