Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια μεγάλη συνέντευξη με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Κι ενώ η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε αρχικά για τη ζωή της και για πράγματα που ξέρουμε για αυτήν, από τη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης έως την καταξίωσή της στο ελληνικό τραγούδι και τις δισκογραφικές επιτυχίες, στη συνέχεια μέσα από ένα βίντεο-έκπληξη, ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση τους. 

«Με δύο-τρεις λέξεις αν πρέπει να πω κάτι για τη Δέσποινα, θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» είπε αρχικά. 

«Η πρώτη φορά που την είδα ήταν σε αφίσα. Μετά την είδα από κοντά να τραγουδάει. Μετά την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε και κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό, αλλά κάτι πιο σοβαρό. Περάσανε 21 χρόνια. 

Ήμουν στο γραφείο μου, η Δέσποινα μαγείρευε, την φώναξα και της είπα ότι θέλω να παντρευτούμε. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη, ήθελα να κάνω παιδί, παρόλο που ήμουν νέος. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε και η Δέσποινα ήταν έγκυος ταυτόχρονα, χωρίς να το ξέρουμε. Το να με ακολουθήσει στη Μαδρίτη ήταν εντελώς αυτονόητο για εκείνη. Δεν τέθηκε καν θέμα, δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ. 

Οι δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα την Μελίνα, γιατί εγώ έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδο. Σίγουρα θα υπήρχαν μία-δύο στιγμές που θα ζήλεψε ο ένας τον άλλον, αλλά έχει να κάνει με τον άνθρωπο, τι δικαίωμα σου δίνει. Όχι, δεν είχαμε τέτοια μεταξύ μας. 

Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Θυμήσου. Δεν υπάρχει γιατί. Μου αρέσει η μελωδία και ο στίχος», είπε στη συνέντευξή του ο Ντέμης Νικολαΐδης.

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS