Η μαναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη, μίλησε για τη ζωή της στην εκπομπή Προσωπικά και την Έλενα Κατρίτση. Η αγαπημένη αρτίστα, θυμήθηκε τις εκδηλώσεις λατρείας και θαυμασμού που ζούσε καθημερινά με τους εκατοντάδες θεατές, όρθιους, να την αποθεώνουν ενόσω εκείνη γελαστή, πάντα με ταμπεραμέντο και μπρίο, έκτιζε τον μύθο της «βασίλισσας της νύχτας».

Η Έλενα με την Ζωζώ πήγαν στο σπίτι της ηθοποιού στην Κινέτα που καταστράφηκε από τη φωτιά το 2018. Η Ζωζώ μας ξενάγησε στον χώρο και μίλησε για το πώς το έφτιαξε με μεράκι  ενώ θυμήθηκε ότι τότε που πήγαν οι δημοσιογράφοι να της πάρουν συνέντευξη μετά τη φωτιά, ήταν ψύχραιμη και δεν έκλαψε. «Ήταν ένα σπίτι με πολύ μεράκι. Και μετά ήρθε η φωτιά. Ο Θεός με βοήθησε» είπε και λίγο αργότερα λύγισε βλέποντας το σπίτι που έζησε τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής της κατεστραμμένο. «Θα ήθελα να ξαναζήσω τα πάρτι που έκανα. Ερχόταν όλος ο κόσμος».

«Η μοναξιά με στενοχωρεί πολύ. Ήμουν αδύναμη. Με τη μάνα μου ένιωθα σιγουριά. Θέλω ένα σύντροφο δίπλα μου. Όχι για τα χρήματα.  Για τα χρήματα δεν φοβάμαι…Μια μέρα ξύπνησα στην Κινέτα και δεν είχα λεφτά. Είχα πάρει ένα δαχτυλίδι που μου άρεσε και τα έφαγα τα λεφτά» είπε.

Η ηθοποιός, θυμήθηκε τη Σμυρνιά μητέρα της, τις αντιρρήσεις που είχε αρχικά να ασχοληθούν τα παιδιά της με τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και πόσο πολύ τη στήριξε στη συνέχεια σε κάθε της βήμα: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου, θυμάμαι, δούλευα σ’ ένα κέντρο και μου είπαν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάω. Η μάνα μου τι είχε κάνει; Κάθισε σε μια καρέκλα, χωρίς να κλαίει, αν και λάτρευε τον αδερφό μου, και κοίταγε εμένα που τραγουδούσα. Και μου έδινε κουράγιο» είπε, ενώ μίλησε για το ανοιχτό πνεύμα του πατέρα της, που την ώθησε στο τραγούδι. 

 

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξής της: 

 

 

Φωτό: από Glomex

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS