Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που μία από τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών, το μοδάτο Sex and The City, έριξε αυλαία, αλλά, προς μεγάλη χαρά των πιο φανατικών θαυμαστών της, επέστρεψε δύο φορές κινηματογραφικά.

Από τότε πολλά (μα πάρα πολλά) έχουν ακουστεί για το παρασκήνιο πίσω από τις αληθινές σχέσεις των τεσσάρων πρωταγωνιστριών, με τις φήμες για συνεχείς καυγάδες και εντάσεις να κάνουν τον γύρο του ίντερνετ.

Οι ίδιες τα έχουν κατά καιρούς διαψεύσει όλα, αλλά δεν έχουν αρνηθεί ότι από ένα σημείο και μετά η σειρά τις είχε πια κουράσει. Και τώρα η Miranda Hobbs, κατά κόσμον Cynthia Nixon, έρχεται με πρόσφατη συνέντευξη της να κάνει ακόμα μία αποκάλυψη.

Η κοκκινόμαλλα ηθοποιός ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι προς το τέλος της σειράς και τα τέσσερα κορίτσια δεν έβλεπαν πια την ώρα να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Τόση βαρεμάρα πια; Tόσο κακές σχέσεις; Κι όμως η αιτία είναι κάτι που δεν το περίμενες. Η Nixon εξήγησε ότι ο πραγματικός λόγος που δεν ήθελαν όλες να ξεμπερδεύουν με το SATC είναι το γεγονός ότι όσο έπαιζαν στη σειρά έπρεπε να είναι πολύ λεπτές και δεν μπορούσαν να φάνε αυτά που ήθελαν. Οπότε μετά, βουρ στο φαγητό.

Πάντως η Sara Jessica ακόμα skinny είναι, αγαπημένη Cynthia. 

TAGS