«Δεν υπάρχει μέρα που να μην σκεφτώ τον Αντώνη», είπε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος», μιλώντας για τον άντρα της ζωής της, τον πολιτικό Αντώνη Τρίτση, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στις 7 Απριλίου του 1992. Και συμπληρώνει:«Δυστυχώς για μένα, γιατί αυτό είναι μία πολύ δύσκολη σύγκριση στις υπόλοιπες σχέσεις μου».

Όπως έχει ξαναπεί στο παρελθόν η διάσημη ηθοποιός, ο μεγάλος Έλληνας πολιτικός ήταν η μεγάλη αγάπη της ζωής της, ο άντρας που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει. Σκόπευαν να παντρευτούν τον Απρίλιο του 1992, αλλά μία εβδομάδα πριν τον γάμο εκείνος πέθανε ξαφνικά από ανεύρισμα. Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Μιμή Ντενίση είχε πει πως είχαν εκδοθεί ακόμα και οι άδεις του γάμου, ενώ το νυφικό βρίσκεται ακόμα κρεμασμένο στην ντουλάπα της.

«Το ξεπέρασα πάρα πολύ δύσκολα.» εξομολογείται στην εκπομπή  της ΕΡΤ η ηθοποιός. «Καταρχάς ήταν τρομερά άδικο για αυτόν τον άνθρωπο που έφυγε τόσο νέος. Ήταν ένας μεγάλος πολιτικός που δεν πήρε, μόνο έδωσε. Γιατί ήταν ένας μεγαλοαστός από την Κεφαλονιά που έφαγε όλα του τα χρήματα στην πολιτική και λάτρευε την Ελλάδα».

«Με τον Αντώνη μοιάζαμε στα πάντα. Γιατί είχαμε τον ίδιο χαρακτήρα. Εμένα δεν είναι εύκολο να με ανεχτεί κανείς γιατί κάνω συνέχεια τόσα πολλά πράγματα. Αλλά εκείνος έκανε όσα εγώ και ακόμα περισσότερα».

«Παρόλο που ήμασταν ήδη αρραβωνιασμένοι και θα παντρευόμασταν εγώ του είχα ξεκαθαρίσει ότι ποτέ δεν πρόκειται να ανέβω στο μπαλκόνι ή να κάνω αίτηση για επιδότηση από το υπουργείο. Γιατί δεν ήθελα να πουν για εκείνον ότι έδωσε επιδότηση στη Μιμή, αλλά ούτε στο βιογραφικό μου να γράφει ότι είμαι εκείνη που επιδοτήθηκε», εξηγεί η ηθοποιός και σκηνοθέτης για τις ισορροπίες στη μεταξύ τους σχέση.

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε ακόμα στην ημέρα του λαμπερού αρραβώνα της με τον Αντώνη Τρίτση, λέγοντας ότι δεν θα την ξεχάσει ποτέ κυρίως χάρη στις λαμπερές προσωπικότητες που βρέθηκαν κοντά στο ζευγάρι τη συγκεκριμένη βραδιά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS