Πολλοί διάσημοι έχουν μέσα στα χρόνια τσακωθεί άσχημα μετά από κάποια πολυετή ή σύντομη συνεργασία τους, αλλά κανένας δεν έχει εκτεθεί περισσότερο από τις Κιμ Κατράλ και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, οι οποίες έζησαν μία από τις πιο άγριες κόντρες στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης και του αμερικανικού σινεμά. 

Μαζί με αυτές ζήσαμε το δράμα τους και εμείς κατά το οποίο η Σάρα προσπάθησε φανεί κουλ και να δηλώνει πως με την Κιμ είναι φίλη και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της και την Κιμ να δηλώνει ότι δεν είχε ποτέ την παραμικρή φιλική σχέση με την συμπρωταγωνίστρια της και ότι δεν επιθυμεί να την ξαναδεί στα μάτια της. 

Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Sex and the City δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ, πάντως ένα πράγμα δεν περιμέναμε να συμβεί. Οι δύο πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς του HBO να μιλήσουν ξανά και να εμφανιστούν παρέα στην οθόνη.

Κι όμως το reunion είναι γεγονός ότι οι δυο τους παρέα με την Κρίστιν Ντέιβις και την Σίνθια Νίξον εμφανίστηκαν  στο podcast "The Bradshaw Boys” προκειμένου να δώσουν συγχαρητήρια στη Meg, μία γιατρό που εργάζεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, που πλήττεται πολύ έντονα από τον κορονοϊό.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη, την εκτίμηση, το σεβασμό μας αυτή την περίοδο. Είστε πραγματική έμπνευση, είμαι εντυπωσιασμένη,» είπε η Sarah Jessica στη Meg, η οποία μάλιστα είναι φανατική του Sex and the City. 

«Δεν είμαι εξοικειωμένη με το τόσο μεγάλο θάρρος. Αυτοί οι άνθρωποι δεσμεύονται να αντιμετωπίσουν κάτι το τόσο τρομακτικό, και νιώθουν ότι πρέπει να είναι εκεί και να πολεμούν παρά την έλλειψη πόρων,» συνέχισε η Kim. 

Σειρά είχε η Cynthia η οποία μάλιστα ήταν υποψήφια Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης το 2018 αποκάλυψε πως έχει προσωπική εμπειρία από το νοσοκομείο αυτό καθώς το προσωπικό του έσωσε τη ζωή της μητέρας της στο χτύπημα του 2001. «Ευχαριστούμε γι’ αυτό που κάνετε. Άκουσα μάλιστα ότι και ο σύζυγός σας είναι γιατρός στην εντατική. Είστε οι ήρωές μας τώρα. Μείνετε ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS