Σε ένα από τα τελευταία επεισόδιο του Next Top Model, οι διαγωνιζόμενες περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια και ήταν εκθαμβωτικές.

Ο σχεδιαστής έκανε, μάλιστα, guest εμφάνιση στο Bootcamp, αλλά άκουσε αρκετά αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή του στο reality μόδας. Το πρωί της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ίδιος έκανε μια εξομολόγηση στους διαδικτυακούς του φίλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Ότι μετά από τόση θεραπεία.. ψυχοθεραπεία... προσευχές... διαλογισμούς... γιόγκα… σεμινάρια αυτοβελτίωσης… life coaching… business coaching…τι Abraham Hicks... Louise Hay… Eckhart Tolle… 12 steps και ό,τι φανταστεί ο νους σας το’ χω κάνει...Θα με επηρέαζε το τρολλάρισμα που έφαγα στο instagram σε σχέση με την εμφάνισή μου στο GNTM ειλικρινά δεν το περίμενα…Τα καλά λόγια σαν να μην υπήρχαν… Πρέπει επειγόντως να το δουλέψω… Αναρωτιέμαι που εξαφανίστηκε και το WHAT YOU THINK OF ME IS NONE OF MY BUSINESS ρητό που το έλεγα και νόμιζα ότι το είχα…μπα… τελικά τσάμπα καίει η λάμπα… έχουμε δουλίτσα ακόμη!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του.

Πηγή: fthis.gr

TAGS