Μάλλον το πιο διάσημο μαύρο μοντέλο που περπάτησε ποτέ στις πασαρέλες αυτού του πλανήτη, σίγουρα μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, η Ναόμι Κάμπελ έχει γράψει ιστορία για το έξω από κάθε λογική εντυπωσιακό κορμί της, το λαμπερό της δέρμα, τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της και τα μακριά μαύρα της μαλλιά.

Ο κόσμος της μόδας έτσι την γνώρισε και έτσι την αγάπησε, αλλά πλέον ήρθε η ώρα για εκείνη να κάνει την μεγάλη αλλάγη. Έτσι το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε στο γκαλά που έλαβε χώρα πριν την απονομή των βραβείων Grammy με μία φρέσκια, ανανεωμένη κουπ. Ένα κοντό καρέ που σταματούσε λίγο κάτω από τα αυτιά και πλαισίωνε μοναδικό το εντυπωσιακό της πρόσωπο.

Η Κάμπελ εντυπωσίασε και με την επιλογή του ρούχου της, εμφανιζόμενη με ένα εφαρμοστό φόρεμα με τολμηρά cut outs του Γάλλου σχεδιαστή Stéphane Rolland, μία δημιουργία που κολάκευε μοναδικά τη σιλουέτα της.

Ωστόσο τίποτα δεν ήταν αρκετό για να επισκιάσει την μεγάλη αλλαγή στο λουκ της, η οποία φέρνει έντονα στον νου την μεταμόρφωση της Μπελούτσι λίγο καιρό νωρίτερα. Για την ιστορία να πούμε πως και η Ιταλίδα ηθοποιός αποχωρίστηκε τα μακριά, πλούσια μαλλιά της για ένα κομψό καρέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Δες στο βίντεο την εμφάνιστη της Ναόμι Κάμπελ.

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS