Η Μιμή Ντενίση δεν έχει κρύψει ποτέ ότι το πιο αγαπημένο της μέρος τη γη είναι το εντυπωσιακό, εξοχικό σπίτι της στον Θεολόγο. Εκεί που περνάει σχεδόν όλα τα καλοκαίρια της, εκεί όπου της αρέσει να αποσύρεται μαζί με την κόρη της Μαριτίνα, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, εκεί όπου μαζεύει συγγενείς και φίλους για να κάνουν όλοι μαζί τα μπάνια τους. 

Φέτος η ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφράστρια είναι ήδη εκεί και μοιάζει να απολαμβάνει κι όλας το καλοκαίρι, που αυτή τη χρονιά μοιάζει πολύ διαφορετικό απ' όλα τα υπόλοιπα. 

Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού της και συγκεκριμένα από την τεράστια πισίνα της. «Τεμπέλικα απογεύματα! Επιτέλους,» έγραψε στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ, με τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αμέσως λάικ στην ανάρτηση. 

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μιμή Ντενίση ανεβάζει στο ίνσταγκραμ εικόνες από τον προσωπικό της παράδεισο, όπως η ίδια αποκαλεί το σπίτι της στον Θεολόγο. Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από την παραλία κοντά στο σπίτι της, μέσα σε ένα εντυπωσιακό, ολόσωμο μαγιό, έχοντας παρέα της το χαριτωμένο σκυλάκι της, την Ήρα.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι το καταπράσινο κτήμα που περιβάλει την μεγάλη μονοκατοικία, όπως και η εντυπωσιακή τραπεζαρία του κήπου, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει πολλά άτομα.

Δείτε την πιο πρόσφατη ανάρτηση της Μιμής Ντενίση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε άλλες αναρτήσεις από τον προσωπικό παράδεισο της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε μία παλαιότερη συνέντευξη της Μιμής Ντενίση από το σπίτι της στον Θεολόγο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS