ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μέγκαν - Χάρι: Αφεντικά από την κόλαση ή τα καλύτερα στον κόσμο; Υπάλληλος αποκαλύπτει

Η πρώην επικεφαλής προσωπικού της Μέγκαν και του Χάρι μίλησε για τους παλιούς εργοδότες της, αφού έφυγε μετά από 11 μήνες συνεργασίας.

Μέγκαν - Χάρι: Αφεντικά από την κόλαση ή τα καλύτερα στον κόσμο; Υπάλληλος αποκαλύπτει

Για την συνεργασία της με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι μίλησε η πρώην επικεφαλής προσωπικού του ζευγαριού, Κάθριν Σεντ Λόρεντ.

Η Λόρεντ την οποία το ζευγάρι "έκλεψε" από το ινστιτούτο του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, έδωσε συνέντευξη στο The Cut και μίλησε για πολλά.

Παρόλο που η συνεργασία τους δεν κράτησε πολύ, εξάλλου το ζευγάρι φημίζεται για τις δύσκολες σχέσεις με το προσωπικό του, η ίδια μίλησε με καλά λόγια για εκείνους χακτηρίζοντας τη δουλειά μαζί τους ως μια "απίστευτη" εμπειρία.

Ωστόσο δεν μίλησε για τους λόγους που την έκαναν να παραιτηθεί αιφνιδίως...

"Είναι απίστευτα ταλαντούχοι και δημιουργικοί ηγέτες. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό και να μπορέσω να είμαι μαζί τους στο ταξίδι τους. Ο χρόνος που πέρασα μαζί τους ήταν απίστευτα ικανοποιητικός" ανέφερε μεταξύ άλλων για τους πρώην εργοδότες της.

"Νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ικανοί ηγέτες στην κοινωνία".

Πώς ο Χάρι και η Μέγκαν έχασαν άλλη μια κορυφαία υπάλληλο

Λίγους μήνες νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί η παραίτηση της Λόρεντ, από τη θέση της επικεφαλής προσωπικού του Χάρι και της Μέγκαν, μετά από μόλις 11 μήνες στο πλευρό του ζεύγους.

Η Catherine St Laurent εργαζόταν ως εκτελεστική διευθύντρια του ιδρύματος Archewell και η ανακοίνωση της ανάληψης της θέσης εμφανίστηκε ως απίστευτο προνόμιο για το ζευγάρι. Ωστόσο, παραιτήθηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Μάλιστα, ο Χάρι και η Μέγκαν "κυνήγησαν" την Catherine St Laurent και μάλιστα την "έκλεψαν" από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates για να την κάνουν "επικεφαλής του προσωπικού" και εκτελεστική διευθύντρια του Archewell, του νέου μη κερδοσκοπικού οργανισμού τους, τον περασμένο Απρίλιο.

Το ζευγάρι την χαρακτήρισε ως "απίστευτο πλεονέκτημα" όταν ανακοίνωσε την πρόσληψή της, προσθέτοντας:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε στην ομάδα μας".

Αλλά τελικά προέκυψε ότι εγκατέλειψε απροσδόκητα τη θέση της.

Δεν υπήρχε κανένα σχόλιο απευθείας από την ίδια, ωστόσο δημοσίευμα της New York Post ανέφερε ότι η St Laurent έχει ήδη παραιτηθεί.

Οι πληφορορίες αναφέρουν ότι Χάρι και Μέγκαν δεν έχουν στα άμεσα σχέδιά τους να την αντικαταστήσουν, κάτι που σημαίνει ότι οι δυο τους θα μείνουν χωρίς καμία επίσημη εκπροσώπηση στη Βρετανία και όλες οι σχέσεις τους με τα μέσα ενημέρωσης θα τις χειρίζονται οι υπάλληλοί τους στις ΗΠΑ.

Το ζευγάρι έχει ήδη ορίσει την Toya Holness ως "παγκόσμια γραμματέα τύπου" του Archewell. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έπαψαν να εκπροσωπουν το ζευγέρι από τότε που παραιτήθηκαν από τους ρόλους τους ως εργαζόμενοι βασιλείς την περασμένη άνοιξη.

Έρευνα στο παλάτι για τις παραιτήσεις του προσωπικού της Μέγκαν

Η κακή σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με το προσωπικό του Μπάκιγχαμ είναι κάτι που γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό. Θυμίζουμε ότι από τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ "μπήκε” στη βασιλική οικογένεια, οι βοηθοί που τοποθέτησαν στην υπηρεσία της παραιτούνταν ο ένας μετά τον άλλον και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Όπως αποκάλυψαν πηγές στην εφημερίδα Times, η Δούκισσα, η οποία είναι κατά του εκφοβισμού, λίγο μετά τον γάμο της με τον Χάρι, ασκούσε bullying στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας σε βαθμό που ξεσπούσαν σε κλάματα.

Δύο άτομα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αποχώρησαν από το Παλάτι, ενώ ένα ακόμα, που εργαζόταν ως βοηθός αποκάλυψε ότι η Μέγκαν Μαρκλ τον είχε εξευτελίσει. Ένας τρίτος εργαζόμενος δήλωσε ότι η Δούκισσα χλεύαζε και εξευτέλιζε τους υπαλλήλους της ενώ ένας άλλος πρώην υπάλληλος την χαρακτήρισε: "χειριστική και συναισθηματικά σκληρή”.

Σύμφωνα με τους Times, ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού μίλησε για αυτή τη συμπεριφορά της Μέγκαν τον Οκτώβριο του 2018 και τάχθηκε υπέρ των εργαζόμενων.

Στο επίμαχο email που έστειλε, φέρεται να δήλωσε ότι:

"Είμαι πολύ προβληματισμένος καθώς η Δούκισσα έκανε bullying σε σημείο που να αποχωρήσουν δύο βοηθοί της. Η αντιμετώπιση του ενός ήταν απαράδεκτη. Έχουμε την μία αναφορά μετά την άλλη από άτομα που ήταν μάρτυρες μη αποδεκτής συμπεριφοράς απέναντι στον άλλον. Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα γίνει".

Το Μπάκιγχαμ "δεν ανέχεται την παρενόχληση στον χώρο εργασίας"

Το δημοσίευμα της εφημερίδα "The Times" προκάλεσε ανησυχία στο παλάτι, το οποίο άμεσα ανακοίνωσε πως θα εξετάσει τις κατηγορίες παρενόχλησης σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ, την εποχή που ζούσε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

"Είμαστε ξεκάθαρα πολύ ανήσυχοι από τις κατηγορίες στους Times μετά τους ισχυρισμούς που έκαναν πρώην εργαζόμενοι του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ", επισημαίνουν τα βρετανικά ανάκτορα σε ένα δελτίο Τύπου. "Κατά συνέπεια, η ομάδα μας ανθρωπίνων πόρων θα εξετάσει τις συνθήκες που αποκαλύφθηκαν στο άρθρο", συμπληρώνεται.

"Τα μέλη του προσωπικού, που ενεπλάκησαν εκείνη την εποχή, περιλαμβανομένων όσων αποχώρησαν από τον βασιλικό οίκο, θα κληθούν να συμμετάσχουν για να δούμε εάν μπορούν να αντληθούν διδάγματα", συνεχίζει η ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας πως το Μπάκιγχαμ "δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί την παρενόχληση στον χώρο εργασίας".

Τη θλίψη της εξέφρασε η Μέγκαν Μαρκλ

Μέσω ενός εκπροσώπου Τύπου, η Μέγκαν εξέφρασε τη "θλίψη" της για τις κατηγορίες παρενόχλησης, την εποχή όπου εκείνη ζούσε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, οι οποίες αποκαλύφθηκαν λίγες ημέρες πριν από τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η δούκισσα του Σάσεξ "θλίβεται από την τελευταία αυτή επίθεση εναντίον του προσώπου της, πόσο μάλλον που η ίδια υπήρξε θύμα παρενόχλησης και εμπλέκεται στη στήριξη εκείνων που έχουν υποστεί πόνο και τραυματικά γεγονότα", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου.

"Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη δουλειά της για να υπερασπίζεται τη συμπόνοια σε ολόκληρο τον κόσμο και να συνεχίσει να πασχίζει να δίνει το παράδειγμα για το σωστό".

Οι δικηγόροι του ζευγαριού δήλωσαν στους Times ότι η εφημερίδα "χρησιμοποιήθηκε" από το παλάτι του Μπάκιγχαμ προκειμένου να πουλήσουν μια ιστορία απόλυτα ψευδή", πριν από την προβολή της συνέντευξης του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.