Η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτεται να επιστρέψει στην Αγγλία μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι μετά την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα αλλά και την αποκαλυπτική τους συνέντευξη για τη ζωή στο βρετανικό Παλάτι.

Ο ξεχωριστός λόγος για τον οποίο η Μαρκλ θα αντιμτεωπίσει από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Κέιτ Μίντλετον δεν είναι άλλος από τη βάπτιση της κόρης της, Lilibet Diana.

Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λονδίνο για τα αποκαλύπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, στο πλευρό του αδελφού του, πρίγκιπα William, είχε εκφράσει σε αρκετό κόσμο ότι τόσο εκείνος όσο και η Μέγκαν θέλουν να βαφτίσουν την κόρη τους στο Windsor, όπως είχαν κάνει και με τον Archie.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι επιθυμεί τόσο πολύ να βαφτίσει το δεύτερο παιδί του στην Αγγλία που είναι διατεθειμένο να περιμένει για τα βαφτίσια «μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες». Εξάλλου, εξαιτίας της πανδημίας ίσως υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί, ειδικά για τον Χάρι, ο οποίος έχει βρετανική υπηκοότητα και κατέχει αμερικάνικη βίζα για την είσοδό του στη χώρα.

Εξάλλου, εξαιτίας της πανδημίας ίσως υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί, ειδικά για τον Χάρι, ο οποίος έχει βρετανική υπηκοότητα και κατέχει αμερικάνικη βίζα για την είσοδό του στη χώρα.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, μπορεί η ημερομηνία της βάφτισης να είναι αβέβαιη αλλά αυτό που είναι σχεδόν σίγουρο είναι ότι οι γονείς θα φροντίσουν να είναι μια ιδιωτική τελετή χωρίς φωτογράφους και πολλούς καλεσμένους.  Στη βάφτιση του Archie, η οικογένεια είχε μοιραστεί τη στιγμή με το κοινό δημοσιεύοντας μια φωτογραφία και γράφοντας: «Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι χαρούμενοι που μοιράζονται τη χαρά αυτής της μέρας με το κοινό που τους στήριξε τόσο από τη γέννηση του γιου τους. Σας ευχαριστούν για την καλοσύνη σας που καλοσωρίσατε τον πρωτότοκό τους και γιορτάσατε αυτή την ξεχωριστή στιγμή».

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν ακόμα δημοσιεύσει φωτογραφία της μικρής Lili και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ίσως σχεδιάζουν να μοιραστούν την πρώτη φωτογραφία της την ημέρα της βάπτισής της.

Kεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS