Είναι αναπόφευκτο οι Έλληνες celebrities να δέχονται κάποια στιγμή ερωτήσεις για το αν σκοπεύουν να «προχωρήσουν» τη σχέση τους σε ένα επόμενο στάδιο, με γάμο και παιδιά, και ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Χωρισμένος πλέον από την Κατερίνα Θάνου, έχει ξαναφτιάξει την προσωπική ζωή του μαζί με την αρχιτέκτονα Βιβή Κωστοπούλου, οπότε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day» ρώτησε τον ηθοποιό και πρώην μοντέλο σε ποιο στάδιο βρίσκεται η σχέση τους και αν σκέφτονται τον γάμο. «Είναι επίσημο, ανεπίσημο. Μόνο τώρα, που είμαι ερωτευμένος, θα το έκανα [θα παντρευόμουν], δεν έχω άλλο λόγο να μπω στην εκκλησία».

«Είναι επίσημο, ανεπίσημο. Μόνο τώρα, που είμαι ερωτευμένος, θα το έκανα [θα παντρευόμουν], δεν έχω άλλο λόγο να μπω στην εκκλησία».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει τα δικά του παιδιά, είπε: «Έχουμε δύο. Μεγαλώνουμε δύο υπέροχα παιδιά από τον πρώτο της γάμο, ζούμε και μεγαλώνουμε μαζί». Ο ίδιος άλλωστε είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του «Για μένα είναι τα δικά μου παιδιά, τα νιώθω έτσι».

Ακομπλεξάριστος, ο ίδιος είχε δηλώσει, τότε, ότι αυτό το διάστημα εργάζεται στο τεχνικό γραφείο της συντρόφου του, χωρίς όμως να εμφανίζεται αρνητικός σε άλλες επαγγελματικές προοπτικές.

Δείτε το απόσπασμα της νέας συνέντευξης του Αλέξανδρου Παρθένη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS