Μεγάλη περιπέτεια πέρασε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του σε αεροδρόμιο του Μεξικού. O γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες του Μεξικού.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Into the Skin” του τηλεοπτικού σταθμού Open ταξίδευε με άλλους τέσσερις συνεργάτες της εκπομπής.

Οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του με αποτέλεσμα να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένουν να αφεθούν ελεύθeροι και να γρήγορα η περιπέτειά τους.

Ο παρουσιαστής και η ομάδα του είναι καλά στην υγεία τους και μάλιστα επικοινώνησαν με τους δικούς τους επιβεβαιώνοντας ότι όλα είναι εντάξει. 

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του κρατούνται ακόμα στο αεροδρόμιο γιατί υπήρξε πρόβλημα καθώς δεν συμπληρώθηκαν σωστά τα έντυπα διαμονής. 

Μία παλαιότερη συνέντευξη του Γιώργου Μαύριδη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα»:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS