ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με βίαζε για τέσσερις ώρες. Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει»: Νέες καταγγελίες για κακοποίηση

Ο Άρμι Χάμερ, γνωστός από τις ταινίες «The Social Network» και «Call Me by Your Name», βρέθηκε στο επίκεντρο σοβαρών κατηγοριών από διαφορετικές γυναίκες.

«Με βίαζε για τέσσερις ώρες. Νόμιζα ότι θα με σκοτώσει»: Νέες καταγγελίες για κακοποίηση

Στο κίνημα #MeToo ήρθε να προστεθεί μια ακόμη κατηγορία εναντίον του Άρμι Χάμερ, που γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ταινίες «The Social Network» και «Call Me by Your Name». Μια γυναίκα, η Έφι Ανγκέλοβα, 24 ετών σήμερα, κατηγόρησε τον 34χρονο ηθοποιό ότι την έχει βιάσει «άγρια».

Η Ανγκέλοβα αρνείται τις δηλώσεις στις οποίες έχει προχωρήσει ο ίδιος, ότι όλες οι εξωσυζυγικές σχέσεις του ήταν «απόλυτα συναινετικές». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 20 ετών και η σχέση τους «προχώρησε γρήγορα». Η ίδια προσθέτει: «Εκ των υστέρων, είναι ξεκάθαρο ότι χρησιμοποιούσε τακτικές χειρισμού μου για να με ελέγχει, μέχρι που άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Συχνά δοκίμαζε την αφοσίωσή μου σε εκείνον, ξεπερνώντας τα όριά μου. Γινόταν όλο και πιο βίαιος, χρησιμοποιώντας με πνευματικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά».

Το αποκορύφωμα των κατηγοριών της αναφέρεται σε ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη το 2017 στο Λος Άντζελες όπου, σύμφωνα με την Ανγκέλοβα, «ο Άρμι Χάμερ με βίασε άγρια για πάνω από τέσσερις ώρες, διαπράττοντας και άλλες πράξεις βίας εναντίον μου, χωρίς να έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου». Στην περιγραφή της λέει ότι τη μαστίγωνε στα πόδια και κοπανούσε το κεφάλι της στον τοίχο. «Στη διάρκεια εκείνων των τεσσάρων ωρών, προσπάθησα να ξεφύγω. Ανακάλυψα ότι σκόπευε να με σκοτώσει. Και μετά έφυγε, χωρίς να τον ενδιαφέρει καθόλου η κατάσταση στην οποία με άφησε».

«Ο Άρμι Χάμερ με βίασε άγρια για πάνω από τέσσερις ώρες, διαπράττοντας και άλλες πράξεις βίας εναντίον μου, χωρίς να έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου»

Η δικηγόρος της Ανγκέλοβα ισχυρίζεται ότι η πελάτισσά της έχει αποδείξεις που στηρίζουν τη σοβαρή καταγγελία της. Μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων παρουσιάζει ο δικηγόρος του ηθοποιού, που δήλωσε πως «ακόμα και πολύ πρόσφατα, στις 18 Ιουλίου του 2020, η κυρία Ανγκέλοβα έστελνε περιγραφικά μηνύματα στον κύριο Χάμερ με ό,τι ήθελε να της κάνει. Ο κύριος Χάμερ απάντησε αποσαφηνίζοντας ότι δεν θέλει να διατηρήσει μια τέτοιου είδους σχέση μαζί της».

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που ο ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο σκανδαλωδών κατηγοριών. Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησαν screenshots μηνυμάτων από διάφορες γυναίκες όπου ο Χάμερ φερόταν να τους περιγράφει ερωτικές φαντασιώσεις που εκτείνονταν από τον βιασμό μέχρι τον κανιβαλισμό. Ως συνέπεια της κατακραυγής, εκείνος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το καστ της ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ «Shotgun Wedding». Επίσης, το πρακτορείο WME και ο προσωπικός του ατζέντης διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του.

Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησαν screenshots μηνυμάτων από διάφορες γυναίκες όπου ο Χάμερ φερόταν να τους περιγράφει ερωτικές φαντασιώσεις που εκτείνονταν από τον βιασμό μέχρι τον κανιβαλισμό.

Ακολούθησε μία ακόμα μαρτυρία εναντίον του, όταν η πρώην σύντροφός του, το 23χρονο μοντέλο Πέιτζ Λορέντζε, τον κατηγόρησε ότι χάραξε τα αρχικά του στον γοφό της. Χαρακτηριστικά, η Λορέντζε είπε στην Daily Mail ότι η σχέση τους ήταν «οι αληθινές 50 Αποχρώσεις του Γκρι, χωρίς την αγάπη».

Η πρώην σύζυγος του Χάμερ, Ελίζαμπεθ Τσάμπερς, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τους Χάρπερ (6 ετών) και Φορντ (4 ετών), σχολίασε ότι αισθάνεται «σοκαρισμένη, πληγωμένη και απελπισμένη» από τις αποκαλύψεις. Πρόσθεσε, ωστόσο, σε μια ανάρτησή της στο Instagram ότι «όσο πληγωμένη κι αν νιώθω, ακούω και θα συνεχίσω να ακούω και να ενημερώνομαι για αυτά τα ευαίσθητα θέματα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολλά αγνοούσα. Υποστηρίζω οποιοδήποτε θύμα σεξουαλικής επίθεσης ή κακοποίησης και παρακινώ όποιον το έχει ζήσει να αναζητήσει τη βοήθεια που χρειάζεται για να θεραπευτεί».

Δείτε ένα ρεπορτάζ για την καταγγελία της Πέιτζ Λορέντζε εναντίον του Άρμι Χάμερ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Φωτό: EPA/NINA PROMMER

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.