Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε και για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον δημοσιογράφο, συγγραφέα και σκηνοθέτη Μάριο Πλωρίτη. 

Η γνωστή ηθοποιός έζησε 32 χρόνια μαζί με τον σπουδαίο άνθρωπο των ελληνικών γραμμάτων και μοιράστηκε μαζί του την πιο βαθιά και συγκινητική αγάπη. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξη της οι δυο τους δεν έκλεψαν ποτέ κατά την διάρκεια της κοινής τους ζωής, αλλά ούτε και μάλωσαν ποτέ. «Θέλαμε να είμαστε συνέχεια οι δυο μας. Τα βράδια δεν κανονίζαμε να βγούμε με άλλη παρέα, θέλαμε να είμαστε οι δυο μας, χέρι-χέρι, να περπατήσουμε, να γελάσουμε, να πούμε τα δικά μας. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Επίσης η ηθοποιός αποκάλυψε πως την ημέρα του γάμου τους έφυγαν από την εκκλησία χωριστά, με διαφορετικά αυτοκίνητα γιατί είχαν δουλειά. Εκείνος πήγε στο Βήμα για να ολοκληρώσει το άρθρο του και εκείνη στο πλατό της Λάμψης γιατί είχε γύρισμα. Μάλιστα μίλησε και για τον αστείο τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε στον συμπρωταγωνιστή της, Χρήστο Πολίτη, ότι παντρεύτηκε πριν από λίγη ώρα.

Δείτε στα δύο παρακάτω βίντεο τα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Μάριο Πλωρίτη.

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS