ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με την Κέιτι Πέρι δεν κάνουμε αρκετά συχνά σεξ, αλλά έχουμε και ένα μωρό πλέον»

Ο Ορλάντο Μπλουμ σε νέα συνέντευξή του στον Guardian αποκάλυψε επίσης πότε βρέθηκε κοντά στον θάνατο: όταν έπεσε από ένα παράθυρο του τέταρτου ορόφου.

«Με την Κέιτι Πέρι δεν κάνουμε αρκετά συχνά σεξ, αλλά έχουμε και ένα μωρό πλέον»

Μερικές φορές αρκεί ένα σύντομο παιχνίδι ερωτήσεων για να οδηγήσει στις πιο εντυπωσιακές αποκαλύψεις. Εφόσον βέβαια ο συνεντευξιαζόμενος έχει κάτι να πει. Αυτή είναι η περίπτωση του Ορλάντο Μπλουμ, του 44χρονου ηθοποιού που ξεχώρισε μέσα από τους ρόλους του στον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» και τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία της νέας ταινίας του, «Retaliation», απάντησε στον Guardian σε μια σειρά από ερωτήσεις για τη σχέση του με την Κέιτι Πέρι, τα παιδιά του, αλλά και αξέχαστες, για τους «σωστούς» ή τους «λάθος» λόγους, στιγμές της ζωής του.

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή του ήταν, όπως εξομολογήθηκε, λίγο προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»: «Πριν από οποιαδήποτε φήμη ή δυσφημία, όταν ήμουν γεμάτος ελπίδες, όνειρα και ενθουσιασμό για τις περιπέτειες που με περίμεναν».

Η πρώτη του ανάμνηση ήταν από τον Χάρι Μπλουμ, τον σύζυγο της μητέρας του, που βγήκε από το γραφείο του και είπε, χαμογελώντας: «Γεια σου, Ορλάντο». «Μόλις είχε πάθει εγκεφαλικό και από το στόμα του έτρεχε σάλιο. Με έκανε να νιώσω παράξενα. Πρέπει να ήμουν τριών ετών».

Ως τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του ξεχώρισε «τον γιο μου, Φλιν, την κόρη μου, Νταίζη Νταβ, έναν σκύλο ονόματι Μάιτι και μετά, φυσικά, τη σύντροφό μου».

Η στιγμή που ήρθε πιο κοντά στον θάνατο ήταν όταν, σε ηλικία 20 ετών, «έπεσα από ένα παράθυρο στον τέταρτο όροφο και έσπασα την πλάτη μου. Για τέσσερις μέρες έλεγαν ότι δεν θα περπατούσα ποτέ ξανά, αλλά ανάρρωσα ως εκ θαύματος».

Η στιγμή που ήρθε πιο κοντά στον θάνατο ήταν όταν, σε ηλικία 20 ετών, «έπεσα από ένα παράθυρο του τέταρτου ορόφου και έσπασα την πλάτη μου. Για τέσσερις μέρες έλεγαν ότι δεν θα περπατούσα ποτέ ξανά, αλλά ανάρρωσα ως εκ θαύματος».

Η τελευταία φορά που έκλαψε ήταν όταν έχασε τον σκύλο του, Μάιτι: «Τον έχασα από τα μάτια μου μόλις για επτά λεπτά. Βγήκε έξω και δεν επέστρεψε, νομίζω ότι τον άρπαξε ένα κογιότ, ήταν απαίσιο, αληθινά οδυνηρό. Ο Μάιτι μού δίδαξε την αγάπη και την αφοσίωση και τον δεσμό ανάμεσα σε ζωντανά πλάσματα».

Στην ερώτηση «πόσο συχνά κάνεις σεξ», δεν μάσησε τα λόγια του: «Όχι αρκετά – αν και μόλις αποκτήσαμε μωρό [με την Κέιτι Πέρι]».

Δείτε τον Ορλάντο Μπλουμ να μιλάει για την κόρη του με την Κέιτι Πέρι, Νταίζη Νταβ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/GETTY IMAGES / POOL

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.