Μερικές φορές αρκεί ένα σύντομο παιχνίδι ερωτήσεων για να οδηγήσει στις πιο εντυπωσιακές αποκαλύψεις. Εφόσον βέβαια ο συνεντευξιαζόμενος έχει κάτι να πει. Αυτή είναι η περίπτωση του Ορλάντο Μπλουμ, του 44χρονου ηθοποιού που ξεχώρισε μέσα από τους ρόλους του στον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» και τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία της νέας ταινίας του, «Retaliation», απάντησε στον Guardian σε μια σειρά από ερωτήσεις για τη σχέση του με την Κέιτι Πέρι, τα παιδιά του, αλλά και αξέχαστες, για τους «σωστούς» ή τους «λάθος» λόγους, στιγμές της ζωής του.

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή του ήταν, όπως εξομολογήθηκε, λίγο προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»: «Πριν από οποιαδήποτε φήμη ή δυσφημία, όταν ήμουν γεμάτος ελπίδες, όνειρα και ενθουσιασμό για τις περιπέτειες που με περίμεναν».

Η πρώτη του ανάμνηση ήταν από τον Χάρι Μπλουμ, τον σύζυγο της μητέρας του, που βγήκε από το γραφείο του και είπε, χαμογελώντας: «Γεια σου, Ορλάντο». «Μόλις είχε πάθει εγκεφαλικό και από το στόμα του έτρεχε σάλιο. Με έκανε να νιώσω παράξενα. Πρέπει να ήμουν τριών ετών».

Ως τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του ξεχώρισε «τον γιο μου, Φλιν, την κόρη μου, Νταίζη Νταβ, έναν σκύλο ονόματι Μάιτι και μετά, φυσικά, τη σύντροφό μου».

Η στιγμή που ήρθε πιο κοντά στον θάνατο ήταν όταν, σε ηλικία 20 ετών, «έπεσα από ένα παράθυρο στον τέταρτο όροφο και έσπασα την πλάτη μου. Για τέσσερις μέρες έλεγαν ότι δεν θα περπατούσα ποτέ ξανά, αλλά ανάρρωσα ως εκ θαύματος».

Η στιγμή που ήρθε πιο κοντά στον θάνατο ήταν όταν, σε ηλικία 20 ετών, «έπεσα από ένα παράθυρο του τέταρτου ορόφου και έσπασα την πλάτη μου. Για τέσσερις μέρες έλεγαν ότι δεν θα περπατούσα ποτέ ξανά, αλλά ανάρρωσα ως εκ θαύματος».

Η τελευταία φορά που έκλαψε ήταν όταν έχασε τον σκύλο του, Μάιτι: «Τον έχασα από τα μάτια μου μόλις για επτά λεπτά. Βγήκε έξω και δεν επέστρεψε, νομίζω ότι τον άρπαξε ένα κογιότ, ήταν απαίσιο, αληθινά οδυνηρό. Ο Μάιτι μού δίδαξε την αγάπη και την αφοσίωση και τον δεσμό ανάμεσα σε ζωντανά πλάσματα».

Στην ερώτηση «πόσο συχνά κάνεις σεξ», δεν μάσησε τα λόγια του: «Όχι αρκετά – αν και μόλις αποκτήσαμε μωρό [με την Κέιτι Πέρι]».

Δείτε τον Ορλάντο Μπλουμ να μιλάει για την κόρη του με την Κέιτι Πέρι, Νταίζη Νταβ: 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/GETTY IMAGES / POOL
 

TAGS