Η Κάτια Δανδουλάκη στην πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, αντιμετώπισε δυσκολίες, τις οποίες ποτέ δεν άφησε να αποκαλυφθούν στο φως της δημοσιότητας. Η σπουδαία καλλιτέχνιδα, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει προβλήματα ψυχικής υγείας, με τα οποία πάλεψε σε νεαρή ηλικία, αποκάλυψε πως τελικά βγήκε νικήτρια από τον αγώνα που έδωσε με την κατάθλιψη.

Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου.

 

Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης, μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha «Happy Day» δήλωσε πως χρειάστηκε την βοήθεια ειδικών προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο, όπου είχε βρεθεί. «Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ζήτησα ιατρική βοήθεια, ψυχιάτρου, αλλά και αυτογνωσίας. Κι έτσι, συγχρόνως με τα δύο, μπόρεσα και βγήκα από το σκοτεινό τούνελ που είχα μπει. Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ερωτηθείσα για την κομψή και πάντα περιποιημένη εμφάνισή της, η Κάτια Δανδουλάκη επισήμανε πως την ενδιαφέρει πολύ να φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση, λόγω της φύσης του επαγγέλματος της. «Ασχολούμαι πάρα πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση γιατί είναι και η δουλειά μου αυτή. Από μικρή ήμουν πολύ κοκέτα. Δεν είμαι καθόλου ωραιοπαθής, αλλά μου αρέσει πάντα να είμαι περιποιημένη, ακόμα και μέχρι το περίπτερο να πάω» τόνισε η τηλεοπτική Βίρνα Δράκου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ: 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS