Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και του «Ενώπιος Ενωπίω» ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τη Ναταλία Τσαλίκη αλλά και την κόρη τους, Ηρώ Μπέζου, που ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της στην υποκριτική.

Αφορμή στάθηκε η προβολή ενός βίντεο-έκπληξη, όπου η Τσαλίκη κλήθηκε να περιγράψει τον σύζυγό της: «Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη δουλειά, ως συνεργάτες. Δεν έχει απωθημένα, αγαπάει τη δουλειά, δεν είναι φυγόπονος, δεν γκρινιάζει. Και βλέπεις άλλους ανθρώπους, νεότερους, οι οποίοι κουράζονται, ταλαιπωρούνται. παραπονιούνται. Θα πάει πρώτος στη δουλειά, δεν θα παραπονεθεί ποτέ».

Σε ερώτηση για την ανατροφή της Ηρούς, η Τσαλίκη είπε: «Κατά τη γνώμη μας, τα παιδιά δεν χρειάζονται νουθεσίες. Χρειάζονται αγάπη, στήριξη και ξέρουν αυτά. Η Ηρώ ήξερε από πάντα ότι θα γίνει ηθοποιός».

«Η Ναταλία δεν είναι απλώς σύζυγός μου, είναι σημείο αναφοράς για μένα»

Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε έκπληκτος από το βίντεο και, αμέσως μετά την προβολή του, μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του: «Είμαστε μαζί 36 χρόνια. Η Ναταλία δεν είναι απλώς σύζυγός μου, είναι σημείο αναφοράς για μένα. Η σχέση μας είναι πολύ ουσιαστική, μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο, τον ίδιο χρόνο, τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες φιλοδοξίες για μια ζωή πιο δημιουργική και ποιητική. Αν θέλεις μια ουσιαστική σχέση με τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τον χρόνο και το χώρο σου, να του δίνεις χώρο και χρόνο και να τον ακούς. Πρέπει να είσαι δίπλα του και όχι από πάνω του. Όπως και στα παιδιά ισχύει αυτό. Τα παιδιά δεν θέλουν συμβουλές, θέλουν παραδείγματα».

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για την εμπειρία του από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί τρεις φορές. «Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την άντεχε, αλλά χάιδευε το κοινό, με την έννοια ότι αυτό θέλει το κοινό και προς τα εκεί πάω». Ο Μπέζος περιέγραψε τη Βουγιουκλάκη με τα πιο θερμά λόγια: «Είχε τεράστια λάμψη που τρύπαγε το πανί, άπειρα προσόντα, ήταν οργανωτική, καλή εργοδότης και φίλη, εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Δείτε το απόσπασμα όπου μιλάει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS