Η Κένταλ Τζένερ ίσως να μην είναι η πιο ακριβοπληρωμένη Καρντάσιαν-Τζένερ, αλλά αναμφίβολα κερδίζει περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο στον κόσμο. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Forbes, η 23χρονη influencer από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018 κέρδισε 22,5 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή σχεδόν δύο εκατομμύρια τον μήνα ή 500 χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα.

Η μεγαλύτερη αδερφή Τζένερ χρωστάει το χάι σκορ της σε μεγάλο βαθμό στα συμβόλαια που υπέγραψε τελευταία με ένα πλήθος brands, όπως με τις Estée Lauder, Adidas και Calvin Klein. Στη δεύτερη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων συναντάμε την Κάρλι Κλος, με μεγάλη διαφορά όμως: 13 εκατομμύρια σε δώδεκα μήνες. Μάλιστα η Κλος επένδυσε την αξία του ονόματός της σε έναν ευγενή σκοπό: στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Klossy, που δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθήσει τα νέα κορίτσια να μάθουν τα βασικά του προγραμματισμού στους υπολογιστές.

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη λαμπερή καθημερινότητα της Κένταλ Τζένερ στο Instagram και τη φετινή λίστα με τα δέκα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Αναλυτικά, αυτή είναι η λίστα με τα δέκα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα για το 2018. Όπως μπορείς να δεις, τα social media έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρυσά κορίτσια να χτίσουν ένα μεγάλο κεφάλαιο.

10. Ντούτζεν Κρος (8 εκ. δολάρια)

9. Τζόαν Σμολς (8,5 εκ. δολάρια)

8. Μπέλα Χαντίντ (8,5 εκ. δολάρια)

7. Τζίτζι Χαντίντ (9,5 εκ. δολάρια)

6. Ζιζέλ Μπούντχεν (10 εκ. δολάρια)

5. Κάρα Ντελεβίν (10 εκ. δολάρια)

4. Ρόζι Χάντινγκτον (11,5 εκ. δολάρια)

3. Κρίσι Τέιγκεν (11,5 εκ. δολάρια)

2. Κάρλι Κλος (13 εκ. δολάρια)

1. Κένταλ Τζένερ (22,5 εκ. δολάρια)

Κεντρική φωτό: από την παρουσίαση της νέας κολεξιόν Chanel Cruise 2019 στην Μπανγκόγκ.

TAGS