«Είμαι σοκαρισμένη. Πληγωμένη. Απελπισμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω άπειρες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω, που έχουν αποτυπωθεί για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου» είπε η Σάνον Ντόχερτι, η «Μπρέντα» από το Beverly Hills, για τον παλιό της συμπρωταγωνιστή και φίλο της Λουκ Πέρι ή «Ντίλαν», αμέσως μετά τον θάνατό του από εγκεφαλικό, στις 4 Μαρτίου, σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, οι δύο ηθοποιοί ξέκοψαν μετά το τέλος της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς των 90s, αλλά επανασυνδέθηκαν πρόσφατα, αφού η Ντόχερτι αποκάλυψε, το 2015, ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού.

«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήρεμος, ταπεινός και περίπλοκος άντρας με καρδιά από χρυσάφι και αστείρευτη ακεραιότητα και αγάπη. Με ξαναβρήκε στη διάρκεια της διαδρομής μου με τον καρκίνο και ξαναπιάσαμε το νήμα από εκεί που το είχαμε αφήσει. Μεγαλύτεροι και σοφότεροι πλέον, αλλά με ανέπαφη τη φιλία μας» σχολίασε η Ντόχερτι.

«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήρεμος, ταπεινός και περίπλοκος άντρας με καρδιά από χρυσάφι και αστείρευτη ακεραιότητα και αγάπη. Με ξαναβρήκε στη διάρκεια της διαδρομής μου με τον καρκίνο και ξαναπιάσαμε το νήμα από εκεί που το είχαμε αφήσει», λέει σήμερα η «Μπρέντα» για τον «Ντίλαν».

Παρόλο που ούτε ο Πέρι ούτε η Ντόχερτι είχαν ενταχθεί στο νέο καστ της αναβίωσης του Beverly Hills, «θέλαμε να συνεργαστούμε ξανά και να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και με ουσία για τους θαυμαστές μας σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο» πρόσθεσε η «Μπρέντα».

Μετά τη φιλική επανασύνδεσή τους, η Ντόχερτι θυμάται πόσο συχνά και με πόση λατρεία μιλούσε ο Πέρι για τα παιδιά του – τον 21χρονο Τζακ και τη 18χρονη Σοφί- τα οποία είχε αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του, Ρέιτσελ Σαρπ.

H Ντόχερτι θυμάται πόσο συχνά και με πόση λατρεία μιλούσε ο Πέρι για τα παιδιά του – τον 21χρονο Τζακ και τη 18χρονη Σοφί, στη φωτό με τον πατέρα της- τα οποία είχε αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του, Ρέιτσελ Σαρπ.

«Ο Λουκ αγαπούσε την οικογένειά του. Μιλούσε με ενθουσιασμό για τα παιδιά του και για το πόσο περήφανος ήταν για εκείνα. Μου έδειχνε συχνά βίντεο μαζί τους. Ήταν, για εκείνον, η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής του».

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του η Ντόχερτι τον συνάντησε για φαγητό, ένα μεσημέρι, και εκείνος έφτασε με το σκυλάκι του, την Πένι, έχοντας επιλέξει ένα εστιατόριο φιλικό για κατοικίδια. «Έφτασα και τον βρήκα εκεί, να χαμογελάει, με τη σκυλίτσα του, πιο χαρούμενο από ποτέ».

Δείτε πέντε αγαπημένες στιγμές από το Beverly Hills, με τον «Ντίλαν» και την «Μπρέντα».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.
 

TAGS