ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Mε αυτόν τον τρόπο η Κέιτι Χολμς διδάσκει στην κόρη της, Σούρι, την αξία των χρημάτων

Ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής από αυτόν τον πατέρα της, Τομ Κρουζ.

Mε αυτόν τον τρόπο η Κέιτι Χολμς διδάσκει στην κόρη της, Σούρι, την αξία των χρημάτων

Η περιουσία του πατέρα της αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 470 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 11χρονη Σούρι Κρουζ όμως που δεν έχει σχεδόν καμία απολύτως σχέση με τον διάσημο μπαμπά της, τον ακριβοπληρωμένο πρωταγωνιστή της σειράς ταινιών Επικίνδυνη Αποστολή, Τομ Κρουζ, μία εντελώς διαφοερική ζωή από εκείνη των λαμπερών σταρ του Χόλιγουντ.

Η ιστορία μέχρι ενός σημείου είναι λίγο-πολύ γνωστή. Η μαμά Κέιτι Χολμς όταν συνειδητοποίησε πως δεν αντέχει να ζήσει ούτε μία μέρα ακόμα κοντά στον δύσκολο χαρακτήρα του συζύγου της και την εμμονή του με την Σαϊεντολογία, πήρε την μικρή Σούρι και έφυγαν τρέχοντας από το Λος Άντζελες. Νέος τόπος κατοικίας τους έγινε η Νέα Υόρκη όπου μαμά και κόρη ζουν εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αναπτύξει, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, μία σχέση εξάρτησης, με την Κέιτι να μην αποχωρίζεται την Σούρι ούτε καν στα γυρίσματα των ταινιών της.

Σε μία προσπάθεια να την κρατήσει πάση θυσία μακριά από την τρέλα του Χόλιγουντ αλλά και την υπερβολική ζωή του πατέρα της, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν θέλει να έχει πολλά - πολλά με το παιδί του, η Κέιτι έχει δημιουργήσει για την 11χρονη ένα πολύ πιο φυσιολογικό, οικογενειακό περιβάλλον, όπου τα ψώνια γίνονται στο σούπερ μάρκετ, τα Σάββατα κυλάνε με χοτ ντογκ σε κάποιον αγώνα μπάσκετ και οι μετακινήσεις δεν γίνονται με κάποια ιδιωτική λιμουζίνα αλλά με ταξί.

Και τα χρήματα δεν ξοδεύονται χωρίς μέτρο και έλεγχο αλλά σωστά και προσεκτικά. Εδώ και λίγες ώρες μάλιστα τα ξένα Μέσα δηλώνουν εντυπωσιασμένα από τον τρόπο κατά τον οποίο η Χολμς αφήνει την Σούρι να πληρώσει η ίδια τον λογαριασμό της διαδρομής μου έκαναν με ταξί στην περασμένη Κυριακή στο Μεγάλο Μήλο, παίρνοντας ρέστα ένα πεντοδόλαρο που κρατάει καλά στο χέρι της κατεβόντας από το όχημα.

Ντυμένη με ένα πουπουλένιο ροζ μπουφάν με το οποίο την έχουμε δει αρκετές φορές σε διάφορες βόλτες με την μητέρα της, η Σούρι, αν και εξακολουθεί να έχει μία από τις πιο στυλάτες ντουλάπες που θα μπορούσε να ονειρευτεί ένα παιδί της ηλικίας της, μεγαλώνει με τέτοιο τρόπο ώστε να κρατάει σημαντικές αποστάσεις από τη ζωή του πάμπλουτου μπαμπά της.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως και η θετή κόρη τους Τομ Κρουζ, την οποία απέκτησε μέσω υιοθεσίας πριν πολλά χρόνια με τη Νικόλ Κίντμαν, δεν θέλει για κανένα λόγο να ζήσεί όπως ο πατέρας της και κάνει ό,τι μπορεί για να μην έχει καμία σχέση μαζί του.

Δες τη Σούρι να κατεβαίνει από το ταξί στη Νέα Υόρκη, στο βίντεο που ακολουθεί.

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.