Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε η «Βάνια» της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», η ταλαντούχα και αγαπημένη Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Αναφέρθηκε στο κλείσιμο των θεάτρων και τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη και αποκάλυψε ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια της δίνουν συμβουλές στα ερωτικά της θέματα.

«Είναι διαφορετικές οι συμβουλές που μου δίνουν, αλλά λαμβάνω υπόψιν και τους δύο. Όταν χώρισα, για παράδειγμα, η συμβουλή από την παρέα ήταν μία: «Καλέ μην κάνεις έτσι, δεν τελείωσε η ζωή σου». Εγώ τότε πίστευα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα ξαναέχω σχέση, ότι έμεινα μόνη με ένα παιδί… Καταστροφολογία! είπε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τους ζήτησα συγγνώμη για όσα πέρασαν. Μαζευόμασταν κι έκλαιγα. Ήμουν το μόνο θέμα εγώ και ο χωρισμός μου» 

«Είναι λίγο σαν κοροϊδία όλο αυτό. Στα θέατρα υπάρχουν πραγματικά μέτρα προστασίας, δηλαδή δεν υπήρχε αυτός ο συνωστισμός που υπάρχει στα λεωφορεία. Αυτός ήταν και ο λόγος που αντέδρασαν οι ηθοποιοί και καλά έκαναν» απάντησε σε ανάλογη ερώτηση, ενώ σχετικά με τον αγαπημένο της, που είναι τραγουδιστής είπε: «Έχει να δουλέψει από τον περασμένο Μάρτιο. Έχει κάνει ένα μεροκάματο στην Κύπρο με τον Γιώργο Θεοφάνους. Όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι εμείς τα βγάζουμε δύσκολα πέρα».

 

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram  

 

 

TAGS