Το Χόλιγουντ κάνει λόγο για το επόμενο, μεγάλο αστέρι του. Η Μάγια Χοκ είναι η εντυπωσιακά όμορφη 21χρονη κόρη του Ίθαν Χοκ και της Ούμα Θέρμαν, που έκανε ένα πολυσυζητημένο ποηλεοπτικό ντεμπούτο με τον ρόλο της στην τεράστια επιτυχία του Netflix "Stanger Things". Παράλληλα έχει έναν μικρό, αλλά καθοριστικό ρόλο, στη νέα ταινία του Koυεντίν Ταραντίνο «Μία Φορά Κι Έναν Καιρό Στο Χόλιγουντ», ενώ αυτή την περίοδο γυρίζει δύο νέες ταινίες.

Η Μάγια έχει σπουδάσει μουσική και υποκριτική στη Νέα Υόρκη, αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές της όταν άρχισαν να της προτείνουν τους πρώτους της ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. 

Όταν την κοιτάζεις ξέρεις ότι μοιάζει στη μητέρα της όταν, όμως, αρχίζει να παίρνει εκφράσεις, καθώς μιλάει, προσπαθείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό πάνω της που σου θυμίζει τόσο πολύ τον μπαμπά της. Την ίδια στιγμή κριτικοί και άνθρωποι του σινεμά βλέπουν πολύ πέρα από την ομορφιά της και το υπέροχα κομψό, αρκετά συχνά ανδρόγυνο, στυλ της. Κάνουν λόγο για ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο που ήρθε για να μείνει. 

Στην παρακάτω συνέντευξη η ίδια η Μάγια αποκάλυπτεται, μιλώντας για τα μεγάλα κινηματογραφικά της όνειρα και για όλα εκείνα που θέλει να κατακτήσει στο σινεμά. Αλλάζει μοναδικά ρούχα με χαριτωμένη ευκολία, εξηγεί τι αγαπά και τι όχι στη μόδα και εξομολογείται πως αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος για εκείνη είναι το πόσο ντροπαλή έχει υπάρξει.

Δες το βίντεο. 

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram