Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει πολλές φορές μοιραστεί στο ίνσταγκραμ τα συναισθήματα που την ενώνουν με τον άντρα της Φώτη Μπενάρντο, με τον οποίο έχουν φτιάξει με υπέροχη οικογένεια χωρίς ποτέ να ξεχνούν ότι το βασικότερο συστατικό της ευτυχίας για ένα ζευγάρι είναι να παραμένει η φλόγα αναμμένη.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Λυδία και την Ηλέκτρα, οι οποίες έχουν επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

«Χρόνια Πολλά, εραστή, σύζυγε, φίλε, αδερφέ και σύντροφε σε κάθε είδους γλυκά εγκλήματα…» είχε γράψει η Πηνελόπη παλιότερα, στην επέτειο του γάμου τους, δείχνοντας όλα όσα είναι ο Φώτης για αυτήν. 

Πρόσφατα η παρουσιάστρια του The Booth έκανε για ακόμη μια φορά δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άνθρωπό της, αποδεικνύοντας κάτι πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο: ο γάμος μπορεί και να μην σκοτώσει τον έρωτα. 

«Μ’ αγαπάει και μου το δείχνει κάθε μέρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να νοιώθεις ασφαλής δίπλα σ έναν άνθρωπο. Σε αγαπώ man μου» έγραψε η Πηνελόπη επιβεβαιώνοντας δημόσια τον έρωτά της για τον Φώτη. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ενώ λίγο καιρό πριν είχε πάλι ποστάρει το στόρι του έρωτά τους με τίτλο «7 χρόνια Φώτης»

«Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Τόσα χρόνια και 2 παιδιά μετά όχι μόνο δεν έχει φθαρεί ο έρωτας όπως συνηθίζει να λέει "ο κόσμος", αντίθετα η λαχτάρα μας να είμαστε μαζί έχει μεγαλώσει.
Αναρωτήθηκα λοιπόν τι είναι αυτό που κάνουμε και δεν μας έπιασε η γνωστή "φαγούρα". 

Οι σύντροφοί μας είναι οι πιο δυνατοί καθρέφτες μας

Δώσε αγάπη και θα πάρεις αγάπη. Γίνε αυτό που θέλεις να εισπράξεις. Αν αυτό δεν λειτουργεί και πέφτεις σε τοίχο, τότε θα έχεις αγνοήσει κάτι σημαντικό στην πορεία της σχέσης.

Ο έρωτας δεν έχει τη μορφή μικρού παιδιού τυχαία. Χρειάζεται φροντίδα για να υπάρξει»
είχε γράψει. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS