Πριν από λίγες μέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου η «είδηση» ότι η υγεία της Μάρθας Καραγιάννη είχε επιδεινωθεί τόσο, ώστε να περνάει πλέον όλη τη μέρα της στο κρεβάτι, να μην αναγνωρίζει κανέναν και να ξυπνάει μόνο για να ταϊστεί με αλεσμένες τροφές. Πηγή της, η ιστοσελίδα γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού.

Ωστόσο η φίλη, συνάδελφος και συγκάτοικός της, Ντόρα Δούμα, τη διέψευσε στη Ζήνα Κουτσελίνη και στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία μάλιστα βγήκε και η ίδια η Καραγιάννη, για να σχολιάσει πως: «Δεν θα απαντήσω στις αηδίες που λέει ο καθένας».

Η Ντόρα Δούμα, είπε, με τη σειρά της, ότι επικοινώνησε με τον ραδιοφωνικό παραγωγό από όπου είχε προέλθει η είδηση ζητώντας του να κατεβάσει το παραπλανητικό δημοσίευμα, αλλά συνάντησε την άρνησή του. «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα, θέλω να ζητήσετε συγγνώμη, να πείτε ότι έχετε πληροφορηθεί, ότι κάνατε λάθος. Μου έκλεισε το τηλέφωνο».

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, η Δούμα ανέβασε στο Facebook μια νέα φωτογραφία της Μάρθας Καραγιάννη από τα 81α γενέθλιά της, τα οποία μόλις γιόρτασε με την Ντόρα, τον θεατρικό επιχειρηματία Μάρκο Τάγαρη και τη σύζυγό του Ελεάνα.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη που είχε δώσει, στις αρχές του χρόνου, ότι αποσύρεται από τη δημοσιότητα. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στη χολή, σε ιδιωτική κλινική. Μάλιστα το καλοκαίρι είχε ανεβάσει μια ακόμα φωτογραφία της η Αλίκη Κατσαβού, η χήρα του Κώστα Βουτσά, όταν την επισκέφτηκε με τον γιο της, Φοίβο, βαφτιστήρι της Καραγιάννη.

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Μάρθας Καραγιάννη που ανέβασε η Ντόρα Δούμα στο Facebook:

Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθουλα!!!!!

Posted by Ντόρα Δούμα on Friday, November 6, 2020

Δείτε την πρόσφατη επικοινωνία της Μάρθας Καραγιάννη με το Star για την κατάσταση της υγείας της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Κεντρική φωτό: NDP
 

TAGS