Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε στην Πάτμο, από όπου έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, που ευκολότερα θα έμοιαζε βγαλμένη από ένα ταξιδιωτικό ρεπορτάζ παρά από το Instagram της 49χρονης παρουσιάστριας και πρώην μοντέλου και Σταρ Ελλάς 1990. 

Ξυπόλυτη στο νησιώτικο καταφύγιό της, με ένα πανέρι στο χέρι, φαίνεται πιο ήρεμη από ποτέ, μια διάθεση που επιβεβαιώνει η λακωνική λεζάντα της: «Σπίτι». Ένα φαρδύ μπλε φόρεμα κρύβει τη φουσκωμένη κοιλιά της καθώς διανύει ήδη τον έκτο μήνα της κύησης.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έκαναν πριν από μία εβδομάδα γνωστή την είδηση ότι περιμένουν παιδί. Πριν από ενάμιση χρόνο, το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε στεγνό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. 

Για την εγκυμοσύνη ο υπουργός Υγείας, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους αγκαλιά, έγραψε στο προφίλ του στο Instagram: «Σε μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη». Η Μπαλατσινού, με τη σειρά της, κοινοποίησε την ίδια φωτογραφία, μαζί με ένα απόσπασμα της λεζάντας του συζύγου της: «Αγάπη και ευγνωμοσύνη!».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS