ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ξύπνησα εντελώς κωφή από το ένα αυτί και ζαλιζόμουν τόσο, που δεν μπορούσα να περπατήσω»

Η τραγουδίστρια Τζέσι Τζέι διαγνώστηκε ανήμερα των Χριστουγέννων με το παράξενο σύνδρομο Meniere και περιγράφει την εμπειρία της.

«Ξύπνησα εντελώς κωφή από το ένα αυτί και ζαλιζόμουν τόσο, που δεν μπορούσα να περπατήσω»

Σίγουρα δεν ήταν τα ομορφότερα Χριστούγεννα που έχει περάσει στη ζωή της. Η τραγουδίστρια Τζέσι Τζέι, ή αλλιώς Τζέσικα Έλεν Κορνίς, διαγνώστηκε με το σύνδρομο Meniere που, σύμφωνα με την Κλινική Μάγιο, μπορεί να προκαλέσει ίλιγγο και απώλεια ακοής.

«Ξύπνησα και ένιωθα ότι είχα χάσει εντελώς την ακοή μου από το δεξί αυτί, ενώ δεν μπορούσα να περπατήσω σε ευθεία. Βασικά, μου είπαν ότι έχω το σύνδρομο Meniere» περιέγραψε η ίδια σε ένα Insta Story της. «Το ξέρω ότι πολλοί υποφέρουν από αυτό και ήδη αρκετός κόσμος έχει επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχει δώσει πολύτιμες συμβουλές, έτσι αυτό που κάνω τώρα είναι να κάθομαι ξαπλωμένη και χωρίς φασαρία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατάφερα να ξανατραγουδήσω χωρίς να υποφέρω. Μου λείπουν πάρα πολύ και το τραγούδι και η ανθρώπινη επαφή».

«Aδυνατώ να συγκεντρωθώ καθώς είναι σαν να έχει βάλει κάποιος ένα πιστολάκι μαλλιών μέσα στο αυτί μου»

Η 32χρονη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός αναγνωρίζει ότι θα μπορούσε να είχε διαγνωστεί με πολύ χειρότερες καταστάσεις και δηλώνει «πολύ ευγνώμων» για την υγεία της, παρόλο που υποφέρει από αυτή την ασθένεια που η Κλινική Μάγιο περιγράφει ως «χρόνια». Σε μια άλλη ανάρτησή της αφηγήθηκε, σε μορφή ημερολογίου, με αυτοσαρκασμό, την εμπειρία από την πάθησή της:

«Σήμερα…

1. Πήγα σε ω-ρι-λα και μου είπε ότι έχω το σύνδρομο Meniere.

2. Πήρα έναν υπνάκο.

3. Μαγείρεψα μακαρόνια.

4. Έβαψα τα φρύδια μου.

5. Έκανα μια μάσκα ομορφιάς.

6. Άπλωσα στην επιδερμίδα μου έλαιο καρύδας και άρχισα να περιφέρομαι γυμνή ακούγοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ήταν τόσο αμήχανο όσο ακούγεται.

7. Έκλαψα δυνατά (μου λείπουν οι φίλοι και οι συγγενείς μου στη Βρετανία, απλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συνέχεια. Είναι κάτι που δεν αλλάζει, οπότε ας μην αφήσουμε να χαλάσει τα Χριστούγεννά μας).

8. Αντάλλαξα μηνύματα με ανθρώπους που μου φτιάχνουν τη διάθεση.

9. Έφτιαξα μια λίστα με στόχους για το 2021.

10. Τώρα παρακολουθώ το "Γκάμπι της Βασίλισσας" με το δάχτυλο στο αυτί μου. Είδα το πρώτο επεισόδιο τέσσερις φορές γιατί αδυνατώ να συγκεντρωθώ καθώς είναι σαν να έχει βάλει κάποιος ένα πιστολάκι μαλλιών μέσα στο αυτί μου.

Δείτε την ανάρτηση της Τζέσι Τζέι:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.