ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ξέχασα το καρότσι με τον γιο μου σε διάδρομο του σουπερμάρκετ»: Η αφηρημάδα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο ηθοποιός μίλησε στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη για τα τρομακτικά περιστατικά που έχει προκαλέσει η αφηρημάδα του.

«Ξέχασα το καρότσι με τον γιο μου σε διάδρομο του σουπερμάρκετ»: Η αφηρημάδα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Στη νέα τηλεοπτική εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Δε γκρανμάδερ» βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπου μεταξύ άλλων αφηγήθηκε δύο τρομακτικά περιστατικά που προκάλεσε η τεράστια αφηρημάδα του.

Το πρώτο είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια, όταν ενώ πήγαινε στη σχολή, τα πρωινά εργαζόταν σε μια ασφαλιστική εταιρεία για να καλύπτει τα δίδακτρά του, για λογαριασμό της οποίας έκανε εισπράξεις με τη μηχανή του. «Είναι παραμονές εορτών και έχω πάει σε ένα εργοστάσιο να εισπράξω και έχω περίπου 600.000 δραχμές στην τσάντα μου. Σκέψου ότι εγώ έπαιρνα 8.000 δραχμές το μήνα» θυμήθηκε ο ηθοποιός, προσθέτοντας: «Όπως είναι λοιπόν η Samsonite με τα λεφτά, γυρίζω και πάω προς το σπίτι, περνάω έξω από το Μινιόν – τότε υπήρχε το Μινιόν – και βλέπω στη βιτρίνα κάτι ρακέτες. Και επειδή δεν ψωνίζω, ποτέ δεν ψώνιζα, λέω, ρε συ, να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου;».

Μπήκε λοιπόν στο Μινιόν και δοκίμασε τις ρακέτες σε ένα τραπέζι πινγκ πονγκ, ακουμπώντας την τσάντα με τα χρήματα κάτω. Τις αγόρασε, πήγε σπίτι και τότε τού είπε η μάνα του: «Η τσάντα σού πού είναι;». «Παγώνω, η τσάντα μου είναι μέσα στο Μινιόν με 3.000 κόσμο. Λέω τέλος, πάω φυλακή. Και γυρίζω πίσω και η τσάντα είναι εκεί που την έχω αφήσει».

«Παγώνω, η τσάντα μου είναι μέσα στο Μινιόν με 3.000 κόσμο. Λέω τέλος, πάω φυλακή. Και γυρίζω πίσω και η τσάντα είναι εκεί που την έχω αφήσει».

Υπήρξε τυχερός και σε μια ακόμα περίπτωση όμως, όπου «ξέχασε» κάτι πιο πολύτιμο ακόμα, τον γιο του, στο σουπερμάρκετ. «Το παιδί είναι μικρό, το σουπερμάρκετ πολύ κοντά στο σπίτι μας και το παίρνω με το καρότσι να το πάω στο σουπερμάρκετ. Ψωνίζω, αφήνω σε έναν διάδρομο το καρότσι, χαζεύει εκεί, γυρίζω πίσω με τα ψώνια. Μου λέει η Αθηνά, το παιδί το άφησες απέξω; Λέω, ποιο παιδί; Και πάω και είναι αυτός στο καρότσι. Μου λέει η Αθηνά, παιδί δεν ξαναπαίρνεις».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

Read Next

18 Οκτ 2025

Κατερίνα Καραβάτου | Στο πιο διαδραστικό αρχαιολογικό "ταξίδι" με τον Αρίωνα Κατσούλη

Στο "Athens Archaeology Festival" βρέθηκαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο μικρός της γιος.

18 Οκτ 2025

"Νόμιζα ότι θα πέσει" | Η Bella Hadid εξηγεί γιατί δυσκολευόταν να περπατήσει στο show της Victoria’s Secret

Πολλοί fans της ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας της, αφού πρόσφατα είχε περάσει μία περιπέτεια.

Περισσότερα από

News

18 Οκτ 2025

H Meghan Markle φόρεσε σχεδόν ίδιο κοστούμι με την Kate Middleton - με λίγες μέρες διαφορά

Οι συγκρίσεις για το ποια το φόρεσε καλύτερα είναι αναπόφευκτες.

18 Οκτ 2025

Μάρα Ζαχαρέα | Τι κάνει λίγο πριν ξεκινήσει το δελτίο;

Η αγαπημένη συνήθεια της Μάρας Ζαχαρέα λίγο πριν βγει στον αέρα.

18 Οκτ 2025

Ο Kevin Federline αποκαλύπτει πόσο χρήματα πήρε από το διαζύγιο με τη Britney Spears

Στο νέο του βιβλίο περιγράφει πώς ξόδεψε τα χρήματα και "απαντά" στην κριτική ότι ζούσε από τα χρήματα της διατροφής.

18 Οκτ 2025

Δείπνο μόνο για δυο | Το "μυστικό ραντεβού" του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia στο Βέλγιο

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας απόλαυσε ιδιωτικό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο.

18 Οκτ 2025

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Βόλτα με τέλειο outfit στο κέντρο της Αθήνας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαθανατίστηκε να απολαμβάνει την πρωινή της βόλτα.

18 Οκτ 2025

Η μεγάλη αλλαγή τη ζωή της Sarah Ferguson μετά τις εξελίξεις με τον πρίγκιπα Andrew

Πώς επηρεάζει η απόφαση του Πρίγκιπα Andrew την πρώην σύζυγό του.

18 Οκτ 2025

Ο πρίγκιπας Andrew μένει χωρίς κανέναν τίτλο - Η επίσημη ανακοίνωση

Το Παλάτι φροντίζει να βγάλει οριστικά εκτός πλάνου τον πρίγκιπα Andrew.

17 Οκτ 2025

Δανάη Μπάρκα | Στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή στη Θεσσαλονίκη

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα.

17 Οκτ 2025

Η Ιωάννα Μαλέσκου φωτογραφίζει το "μοντέλο" της με το πιο cute ροζ συνολάκι

Η Μαρίλια Δανιά ποζάρει στην κάμερα της Ιωάννας Μαλέσκου.