Στη νέα τηλεοπτική εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Δε γκρανμάδερ» βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπου μεταξύ άλλων αφηγήθηκε δύο τρομακτικά περιστατικά που προκάλεσε η τεράστια αφηρημάδα του.

Το πρώτο είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια, όταν ενώ πήγαινε στη σχολή, τα πρωινά εργαζόταν σε μια ασφαλιστική εταιρεία για να καλύπτει τα δίδακτρά του, για λογαριασμό της οποίας έκανε εισπράξεις με τη μηχανή του. «Είναι παραμονές εορτών και έχω πάει σε ένα εργοστάσιο να εισπράξω και έχω περίπου 600.000 δραχμές στην τσάντα μου. Σκέψου ότι εγώ έπαιρνα 8.000 δραχμές το μήνα» θυμήθηκε ο ηθοποιός, προσθέτοντας: «Όπως είναι λοιπόν η Samsonite με τα λεφτά, γυρίζω και πάω προς το σπίτι, περνάω έξω από το Μινιόν – τότε υπήρχε το Μινιόν –  και βλέπω στη βιτρίνα κάτι ρακέτες. Και επειδή δεν ψωνίζω, ποτέ δεν ψώνιζα, λέω, ρε συ, να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου;».

Μπήκε λοιπόν στο Μινιόν και δοκίμασε τις ρακέτες σε ένα τραπέζι πινγκ πονγκ, ακουμπώντας την τσάντα με τα χρήματα κάτω. Τις αγόρασε, πήγε σπίτι και τότε τού είπε η μάνα του: «Η τσάντα σού πού είναι;». «Παγώνω, η τσάντα μου είναι μέσα στο Μινιόν με 3.000 κόσμο. Λέω τέλος, πάω φυλακή. Και γυρίζω πίσω και η τσάντα είναι εκεί που την έχω αφήσει».

«Παγώνω, η τσάντα μου είναι μέσα στο Μινιόν με 3.000 κόσμο. Λέω τέλος, πάω φυλακή. Και γυρίζω πίσω και η τσάντα είναι εκεί που την έχω αφήσει».

Υπήρξε τυχερός και σε μια ακόμα περίπτωση όμως, όπου «ξέχασε» κάτι πιο πολύτιμο ακόμα, τον γιο του, στο σουπερμάρκετ. «Το παιδί είναι μικρό, το σουπερμάρκετ πολύ κοντά στο σπίτι μας και το παίρνω με το καρότσι να το πάω στο σουπερμάρκετ. Ψωνίζω, αφήνω σε έναν διάδρομο το καρότσι, χαζεύει εκεί, γυρίζω πίσω με τα ψώνια. Μου λέει η Αθηνά, το παιδί το άφησες απέξω; Λέω, ποιο παιδί; Και πάω και είναι αυτός στο καρότσι. Μου λέει η Αθηνά, παιδί δεν ξαναπαίρνεις».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

TAGS