Πριν από λίγες εβδομάδες ο Τζιμ Κάρεϊ, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του με ξεχωριστή ματιά σε κάθε κωμικό ρόλο που έχει ερμηνεύσει, βρέθηκε σε μία εκδήλωση της φετινής Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και άφησε άφωνο το κοινό όταν σε ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη δήλωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ανούσιο στον κόσμο από αυτό που έκανε ο ίδιος τη δεδομένη στιγμή. Λίγο αργότερα είπε στη ρεπόρτερ Kat Sandler, η οποία τον κοιτούσε ήδη σοκαρισμένη, ότι «δεν υπάρχει». Λέγοντας «δεν υπάρχει» εννοούσε και τον εαυτό του και εκείνη. 

Εχθές το βράδυ ο ηθοποιός βρέθηκε σε μία άλλη τηλεοπτική συνέντευξη, στο πλατό της εκπομπής Norm Macdonald Live, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρουσιαστές τον κάλεσαν για να συζητήσουν μαζί του το τι ακριβώς εννοούσε με τα όσα είπε στην Kat Sandler εκείνο το πολυσυζητημένο βράδυ.

Παρά το γεγονός ότι ο Κάρεϊ έκανε πρόθυμα την εμφάνιση του μάλλον δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλη πρόθεση να κάτσει να κάνει μία ολοκληρωμένη, σοβαρή συζήτηση με αρχή μέση και τέλος, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι πιθανότατα μέσα στο έξυπνο και μπερδεμένο μυαλό του ίσως τελικά τα πράγματα να είναι πολύ πιο ξεκάθαρα απ' ότι σε πολλούς από εμάς. 

Πολύ απλά ο Κάρεϊ το έχει ρίξει στο αστείο, κάνοντας απολύτως σαφές πως γι' αυτόν η ζωή είναι πλάκα. Φυσικά το χάος που δημιουργήθηκε στο πλατό όταν άρχισε να πετάει παντού καφέδες και να πηγαίνει από το ένα θέμα στο άλλο με απίστευτη ταχύτητα έγινε viral και πρώτο θέμα συζήτησης στα social media.

Ένα είναι το ερώτημα που μένει να απαντήθεί. Ο Κάρεϊ τα έχει χαμένα ή μήπως τελικά τα έχει βρει καλύτερα από τον καθένα μας;

 

TAGS