Είναι μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, έχει πάρει Όσκαρ και ανήκει πλέον στο πάνθεον των πιο γοητευτικών γυναικών του πλανήτη.

Η Julia Roberts όμως τα τελευταία χρόνια δίνει όλη και μεγαλύτερη σημασία στην οικογένεια της, κρατώντας πραγματικές αποστάσεις από κοσμικές εμφανίσεις και εκδηλώσεις της σόουμπιζ. Κάτι έχει αλλάξει πραγματικά στη ζωή της και η Roberts πλέον, έχοντας χτίσει μία καριέρα χρόνων, μπορεί να κοιτάξει προς τα πίσω και να εντοπίσει εύκολα τα λάθη του παρελθόντος. 

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξη της, λοιπόν, η ηθοποιός μίλησε με απίστευτη ειλικρίνεια για τα πρώτα της χρόνια στο σινεμά, χρησιμοποιώντας για τον ίδιο της τον εαυτό έναν χαρακτηρισμό που πολύ δύσκολα χρησιμοποιεί μία σταρ του δικού της βεληνεκούς.

«Για χρόνια ο εαυτός μου ήταν η μόνη προτεραιότητα μου. Ήμουν ένα εγωιστικό κωλόπαιδο που έτρεχε τριγύρω για να κάνει ταινίες. Αυτό ήμουν,» δήλωσε η Julia στο νέο τεύχος του Harper's Bazaar, εξηγώντας ότι το σημείο που την άλλαξε ήταν η γνωριμία με τον σύζυγο της. 

«Αυτός ο άνθρωπος μου άλλαξε τη ζωή. Η γνωριμία μου με τον Danny με έκανε να βρω την προσωπικότητα μου. Ό,τι καλό και με νόημα έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι αυτός».

 

TAGS