Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή «Τάκης Χατζής Direct» και στον Alpha για τη βαριά κληρονομιά που κουβάλησε ως κόρη του Φρέντυ Γερμανού. «Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου στις πλάτες μου» παραδέχτηκε στον παρουσιαστή. «Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έκανα κάποια επιτυχία». 

Σχετικά με την επιτυχία της τωρινής της εκπομπής, σχολίασε: «Η δική μου τηλεόραση είναι πολύ διαφορετική από την τηλεόραση των ‘90s. Από την άλλη, δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και παράλληλα τη βρίζουν. Άμα δεν σου αρέσει το μέσο που σε ταΐζει, φεύγεις. Λες, εγώ την τηλεόραση τη θεωρώ βόθρο, σκουπιδαριό, οπότε αποχωρώ και κάνω κάτι άλλο. Κάθε κανάλι έχει το διαμαντάκι του και κάθε κανάλι έχει το ριαλιτάκι του, την ψυχαγωγική του εκπομπή».

«Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και παράλληλα τη βρίζουν. Άμα δεν σου αρέσει το μέσο που σε ταΐζει, φεύγεις»

Σε ερώτηση αν η ίδια παρακολουθεί ριάλιτι, απάντησε χωρίς να διστάσει: «Αμέ! Είναι η ένοχη απόλαυσή μου». Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν θα παρουσίαζε ριάλιτι –«δεν θα ήμουν καλή»- ούτε θα συμμετείχε, αφού ως παίκτρια θα ήταν «χειρότερη»: «Είμαι πολύ μεγάλη για να τα κάνω αυτά, αν τα ‘κανα θα τα ‘κανα στα 19 μου. Στα 19 μου ζούσε ακόμα ο Φρέντυ, δεν θα με άφηνε».

Πράγματι, ο πατέρας της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επιλογές της ζωής της, όπως παραδέχτηκε: «Αντέδρασε πολύ άσχημα όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Ένιωθα ότι μου πάει, θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί, να βρίσκω καταφύγιο. Μου λέει, ό,τι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις, δημοκρατία έχουμε στο σπίτι μας. Του λέω, θέλω να γίνω ηθοποιός. Μου λέει, αυτό ξέχνα το. Επόμενο. Του λέω μετά, να γίνω τραγουδίστρια, μου λέει κι αυτό ξέχνα το. Θα γίνεις δημοσιογράφος, μου λέει. Το είχε προαποφασίσει».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS