«Προλάβαμε να τσακωθούμε κι εκεί! Η Νάντια δεν μπορούσε να σταματήσει από τα γέλια. Εγώ είχα στο μυαλό μου πως, όταν φτάσω στην εκκλησία, θα με συνοδέψουν τα αδέλφια μου, o Βασίλης και o Αποστόλης, μέχρι το γαμπρό. Μόλις κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και κάνω δύο βήματα, εμφανίζεται ο Δημήτρης. Εκείνη τη στιγμή τού λέω: “πήγαινε μέσα!” και μου απαντάει “από εδώ πρέπει να σε πάρω”. Εγώ επέμενα: “πήγαινε μέσα!”. Δεν πήγαινε και τσακωθήκαμε!». Δεν είναι σκηνή από θεατρική παράσταση ή σίριαλ, είναι η πραγματικότητα του γάμου τους, που περιέγραψε η Αντιγόνη Ψυχράμη στο People, σε κοινή της συνέντευξη με τον σύζυγό της Δημήτρη Μακαλιά, λίγο καιρό μετά την τελετή. 

Ο ηθοποιός έσπευσε να εξηγήσει«Ο γαμπρός βγαίνει στην είσοδο της εκκλησίας για να παραλάβει τη νύφη, σωστά; Το εκκλησάκι όπου παντρευτήκαμε ήταν πολύ μικρό, ούτε σκαλιά δεν είχε. Αν πήγαινα πιο πίσω, όπως ήθελε η Αντιγόνη, θα έπρεπε να μπω μέσα στο ιερό. Τελικά έκανα τρία βήματα πίσω και την περίμενα. Πάντως οι κουμπάροι μας είχαν παίξει στοίχημα για το πόσες φορές θα τσακωθούμε την ημέρα του γάμου. Κανείς δεν κέρδισε!».

«Όταν η Νάντια μάς πέρασε τις βέρες, νόμισα πως τις είχε βάλει λάθος και τις άλλαξα. Έτσι, η βέρα του Δημήτρη σφήνωσε στο δάχτυλό του και δεν μπορούσε να βγει στην αρχή! Μετά από λίγο διαπίστωσα πως τελικά ήταν δικό μου το λάθος και τις βάλαμε σωστά. Επίσης, ο ένας ψάλτης, που ήταν φίλος του Δημήτρη, έχανε τα λόγια και γελούσαμε συνέχεια. Τέλος, στο χορό του Ησαΐα οι φίλοι μας πέταξαν τόσο πολύ ρύζι που, για να το αποφύγουμε, τρέχαμε. Έτσι, έπεσαν τουλάχιστον τέσσερις φορές τα στέφανα από το κεφάλι μας!», είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Με αφορμή την επέτειο γάμου που είχε ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, ένα ποστ λατρείας ανέβηκε στο ίνσταγκραμ. Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί, ένωσαν τις ζωές τους πριν από πέντε χρόνια και τον έρωτά τους συμπλήρωσε ο μονάκριβος γιος τους. Ο μικρός Χάρης που ήρθε στη ζωή του ζευγαριού τον Οκτώβριο του 2017. 

Ο Δημήτρης ευχήθηκε δημόσια στη γυναίκα του για την επέτειό του λέγοντας με μοναδικά λόγια, πόσο πολύ τους αγαπάει.

«Να σας πω κάτι; Αυτά τα δύο πλάσματα είναι η ζωή μου. Η ευτυχία μου. Η πληρότητα μου. Το τρελό κορίτσι μου που 5 χρόνια πριν σαν σήμερα με παντρεύτηκε, με τα στέφανα να πέφτουν διαρκώς από τον @lambrosfisfis και να ψάχνουμε πού μας πάνε τα τέσσερα, και το τρελό αγόρι μου που κάθε μέρα του μοιάζω και πιο πολύ. Αυτή τη στιγμή κοιμούνται δίπλα μου και οι ανάσες τους με χαϊδεύουν. Και εγώ θέλω να τους ουρλιάξω πάλι πόσο πολύ τους αγαπώ» έγραψε ο ηθοποιός 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε μια πρόσφατη, κοινή τους συνέντευξη: 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS