Έχει τη φήμη της πιο καλής, προσιτής, ευγενικής και χαλαρής σταρ στο Χόλιγουντ. Τα τελευταία χρόνια η Τζένιφερ Άνιστον απέδειξε πως ξέρει πως να είναι και survivor, μία ανεξάρτητη, πολύ δυναμική γυναίκα που δεν αφήνει τον ιδρώτα να τρέξει στο πρόσωπο της κάθε φορά που διαβάζει για τον εαυτό της ειδήσεις περί απιστίας ή περί εξωφρενικών λόγων χωρισμού από τον Τζάστιν Θερού. Περί πιθανής εγκυμοσύνης και περί επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Η σόουμπιζ την λατρεύει και το απέδειξε στο πάρτι για τα 50α γενέθλια της όταν έδωσαν όλοι το παρόν. Τώρα οι πιο ορκισμένοι θαυμαστές της υποστηρίζουν πως η ελληνικής καταγωγής Τζεν είναι με διαφορά το πιο συναισθητικό άτομα σε ολόκληρο το Λος Άντζελες, στα κινηματογραφικά στούντιο και στον πλανήτη των αστέρων.

Για να το αποδείξουν μάζεψαν αποσπάσματα από συνεντεύξεις της, από δημόσιες εμφανίσεις και ομιλίες κατά τις οποίες η Άνιστον έβαλε με τον πιο τρυφερό τρόπο, δημόσια τα κλάμματα με μικρή ή μεγάλη αφορμή. 

Είτε μιλούσε για ένα ζήτημα πολύ σημαντικό για εκείνη, είτε έβλεπε αποσπάσματα από τα παλιά επεισόδια των Friends, η διάσημη ηθοποιός θέλει πραγματικά ένα μόλις «τσακ» για να συγκινηθεί και να εκφράσει μπροστά σε όλους τα συναισθήματα της.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS