ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Kέιτ vs Λετίσια. Η συνάντηση στο Μπάκιγχαμ και η στιλιστική γκάφα της Δούκισσας

Οι δύο γαλαζοαίματες στάθηκαν δίπλα - δίπλα σε δεξίωση του Παλατιού και όλοι σήμερα μιλάμε για την απόλυτη επικράτηση της Ισπανίδας βασίλισσας.

Kέιτ vs Λετίσια. Η συνάντηση στο Μπάκιγχαμ και η στιλιστική γκάφα της Δούκισσας

Πολλή ανάλυση έχει πέσει κατά καιρούς σχετικά με το αν τελικά η Δούκισσα του Κέμπριτζ (και πιθανόν μέλλουσα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας), Κέιτ Μίντλετον, ντύνεται τελικά κομψά ή αφόρητα βαρετά. Κάποιοι θαυμάζουν το στυλ της και τον τρόπο με τον οποίο έχει καταφέρει να μεταλαχθεί από καθημερινό κορίτσι της μεσοαστικής τάξης σε υπέρλαμπρη γαλαζοαίματη. Φαίνεται όμως ότι είναι πολύ περισσότεροι εκείνοι που την βρίσκουν κουραστική και αποκαλούν το στυλ της βαρετό, μεγαλίστικο και σίγουρα αναμενόμενο.

Πριν λίγο καιρό μερικά δημοσιεύματα την είχα βάλει, μάλιστα, σε σύγκριση με την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, η οποία παρά το αυστηρά βασιλικό πρωτόκολλο που της επιβάλλει τι μπορεί να φορέσει και τι όχι, καταφέρνει να είναι πάντα ξεχωριστή και πάρα πολύ στυλάτη. Οπότε ήταν και κάπως αναμενόμενο η Δούκισσα να έχει αρκετό άγχος όταν εχθές το βράδυ έπρεπε να βρεθεί δίπλα στην Ισπανίδα γαλαζοαίματη, η οποία ήταν επίσημη καλεσμένη μαζί με την σύζυγο της, σε μεγάλη δεξίωση του Μπάκιγχαμ.

Έτσι η Κέιτ είπε να βρει έναν σίγουρο τρόπο να κλέψει την παράσταση και τα βλέμματα, μόνο που για πολλούς η υπερπροσπάθεια ήταν αυτό που τελικά την πρόδωσε. Εκτός από την εντυπωσιακή δαντελένια τουαλέτα με την υπογραφή του οίκου Marchesa, η Δούκισσα επέλεξε να φορέσει στα μαλλιά μία από τις πιο διάσημες τιάρες της πριγκίπισσας Νταίάνα, κάτι που εξ'αρχής ήξερε ότι θα συζητηθεί, δημιουργώντας συγκίνηση στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Μέχρι εδώ μάλλον όλα καλά, αφού το παιχνίδι μοιάζει να χάθηκε όταν μέσα σε όλες αυτές τις ήδη έντονες στυλιστικές επιλογές η Κέιτ διάλεξε να φορέσει και ένα βαρύ περιδέραιο, το οποίο γεμάτο με μεγάλες πολύτιμες πέτρες, κατέβαινε μέχρι την αρχή του ντεκολτέ της.

Οι αντιδράσεις αντικρουόμενες, με τα περισσότερα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι η Βρετανίδα γαλαζοαίματη το παράκανε μέσα στην αγωνία της να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δίπλα στη Λετίσια.

Kέιτ vs Λετίσια. Η συνάντηση στο Μπάκιγχαμ και η στιλιστική γκάφα της Δούκισσας

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.