Δέκα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν τον περασμένο Απρίλιο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την πλέον δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μιντλέτον. Το πριγκιπικό ζευγάρι, με αφορμή την επέτειο του, μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση του παλατιού, ευχαρίστησε όλους εκείνους που τους στήριξαν την δεκαετία αυτή, ώστε να χτίσουν την οικογένεια τους με αγάπη. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης του πρίγκιπα με την δούκισσα, φαίνεται πως διαδραμάτισε η Καμίλα, η οποία σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ιρλανδή δημοσιογράφος Sarah Clark, βοήθησε την Κέιτ να μπει στην βασιλική οικογένεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν απο τα πρώτα χρόνια πολύ καλή, με την δούκισσα της Κορνουάλης να μαθαίνει όλα τα μυστικά του επιτυχημένου βασιλικού γάμου στην τότε 29χρόνη Κέιτ. Μάλιστα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είχα στα άμεσα σχέδια του τον γάμο, παρόλο που ήταν ζευγάρι με την Κέιτ, καθώς την περίοδο αυτή ο πρίγκιπας μόλις είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο και εξασκούνταν να γίνει πιλότος ελικοπτέρου. Φαίνεται πως το πρόγραμμα του ήταν αρκετά πολυάσχολο ώστε να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο πέραν των ενδιαφερόντων του. Η απόφαση του γάμου, ωστόσο, προέκυψε εντελώς ξαφνικά έπειτα από την συμβουλή που έδωσε η Καμίλα στην Κέιτ, όταν κατάλαβε πως η σχέση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι σοβαρή.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δούκισσα της Κορνουάλης συμβούλευσε την Κέιτ Μιντλέτον να κάνει υπομονή μαζί του και να προσπαθεί να διαμορφώνει το πρόγραμμα της γύρω από τον αγαπημένο της Ουίλιαμ.

Η δούκισσα της Κορνουάλης συμβούλευσε την Κέιτ Μιντλέτον να κάνει υπομονή μαζί του και να προσπαθεί να διαμορφώνει το πρόγραμμα της γύρω από τον αγαπημένο της Ουίλιαμ.

Το μυστικό αυτό φαίνεται πως λειτούργησε, αφού λίγους μήνες αργότερα, ο δούκας του Κέιμπριτζ έκανε πρόταση γάμου στην Κέιτ και στις 29 Απριλίου του 2011, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Καμίλα δεν σταμάτησε, ωστόσο, να μοιράζεται συμβουλές και μυστικά με την δούκισσα του Κέιμπριτζ, αφού όπως έγινε γνωστό, πάντα την παρότρυνε να στέκεται δίπλα στον σύζυγο της σε κρίσιμες και πιεστικές καταστάσεις.

Κεντρική Φωτογραφία: EPA/IAN LANGSDON

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS