Από μυστηριώδης Όλγα στην τηλεοπτική σειρά Το τατουάζ σε αδίστακτη Ντιάνα στην παράσταση Φιλουμένα, η Κατερίνα Γερονικολού, κάνοντας ένα crash test στους φετινούς της ρόλους, καταλήγει στο συμπέρασμα πως δεν αντέχει ούτε το μυστήριο ούτε την ίντριγκα.

Μιλώντας στο People για το πώς είναι στο σπίτι της, μακριά από τα φώτα, εξηγεί πως εκεί έχει τις παραξενιές της. Αν και η τάξη στο χώρο της είναι για εκείνη απαραίτητη, με την κουζίνα δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις. «Δεν θα με πάρει κάποιος για τη μαγειρική μου» λέει με χιούμορ.

Έχει ερωτευτεί πολύ στη ζωή της, ενώ στο παρελθόν έχει παραδεχτεί πως στον έρωτα γίνεται «χαζή». «Ό,τι και αν συμβεί, εγώ εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη. Δεν έχω συναίσθηση των πραγμάτων. Βέβαια, δεν είμαι ακόμα στη φάση που μετανιώνω. Πολλές φορές οι φίλες μου δεν εγκρίνουν τις επιλογές μου, όμως εμένα μου αρέσουν» προσθέτει. Αυτό που δεν συγχωρεί σε μια σχέση είναι η απιστία. «Μου έχει συμβεί να μάθω ότι κάποιος σύντροφός μου με απάτησε. Μπορεί να μη χώρισα την επόμενη μέρα, όμως έγινε μετά από δέκα μέρες. Προσπάθησα να συγχωρήσω, αλλά δεν τα κατάφερα» λέει συμπληρώνοντας πως εκείνη δεν έχει απατήσει ποτέ κάποιο σύντροφό της.

Σήμερα, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα αισθηματικά της, αν και δεν έχει προχωρήσει σε συγκατοίκηση. «Στο μυαλό μου ο γάμος και το παιδί δεν είναι κοντά. Αυτή την περίοδο φίλες μου που έχουν γίνει μανούλες μού λένε ότι δεν περνάνε κι εύκολα! Οπότε είμαι σε σοκ. Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά έχω μπροστά μου μια δεκαετία για αυτό» προσθέτει.

Δείτε τι είχε πει παλιότερα, σε συνέντευξή της, σχετικά με την άρνησή της να παντρευτεί:

 

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS