Η Κέιτ Μος και ο Νικολάι φον Μπίσμαρκ σχεδιάζουν γάμο για λίγους στην Ελλάδα, αφού ερωτεύτηκαν την χώρα μας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι το 42χρονο μοντέλο και ο 29χρονος φίλος της έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν σχέδια για ένα γάμο χαμηλών τόνων στην Ελλάδα.

Η Κέιτ Μος και ο Νικολάι φον Μπίσμαρκ

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Κέιτ και ο αγαπημένος της πέρασαν αξέχαστα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Υδρα και σκέφτονται να παντρευτούν εκεί τους επόμενους μήνες.

Μάλιστα, αναφέρει ότι η Κέιτ περιμένει να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό της με τον Τζέιμι Χινς (με τον οποίο είχε παντρευτεί σε ένα κάστρο στην Αγγλία) πριν αρχίσει να στέλνει τα προσκλητήρια.

Από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της

«Ερωτεύτηκαν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και σχεδιάζουν ήδη τον γάμο τους» αναφέρει πηγή προσθέτοντας ότι αυτή τη φορά η Κέιτ θέλει έναν απλό γάμο.

«Και οι δύο θέλουν μια μικρή τελετή με μια χούφτα φίλων και συγγενών» προσθέτει, ενώ επιστρέφοντας στο Λονδίνο θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτι.

TAGS