Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης κάποιου επιτήδειου, ο οποίος χρησιμοποίησε γυμνές φωτογραφίες της από σκηνές που είχε γυρίσει για τις ανάγκες ταινιών ή σίριαλ. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τα στιγμιότυπα αυτά χρησιμοποιήθηκαν σε πορνογραφικές σελίδες στο διαδίκτυο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, δεν μπορείς να το μετανιώσεις μετά. Ήξερες ότι δεν μπορείς να ελέγξεις σε ποιο σπίτι θα πάει και ποιος θα το δει» δήλωσε η ηθοποιός. Στη συνέχεια όμως η ηθοποιός παραδέχτηκε πως αν ήξερε τότε τι θα συνέβαινε με το ίντερνετ, ίσως το σκέφτονταν διπλά: «Αν ήξερα τότε ότι μπορούν να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν στο ιντερνέτ – χωρίς να βλέπεις την ταινία ή το σίριαλ – εκεί θα το είχε ξανά σκεφτεί».

«Αν ήξερα τότε ότι μπορούν να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν στο ιντερνέτ – χωρίς να βλέπεις την ταινία ή το σίριαλ – εκεί θα το είχε ξανά σκεφτεί».

Η ηθοποιός στην πορεία της καριέρας της αντιμετώπισε τέτοιο περιστατικό καθώς όπως επισήμανε ένας Έλληνας εκμεταλλεύτηκε αυτό το υλικό προκειμένου να κερδίσει χρήματα. Η Ναταλία Δραγούμη ακολούθησε την νομική οδό και τελικά δικαιώθηκε. «Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου 50 ηθοποιοί, που ένας άνθρωπος μας πήρε σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, γιατί τότε στο διαδίκτυο, πλήρωνες. Υπάρχει μία ειδική κάρτα κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Έβαζε εμάς, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνογραφικό υλικό, που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε και πλήρωσε» εξήγησε η ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ: 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS