Πριν από τέσσερις μέρες η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε, μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, ότι είναι θετική στον κορονοϊό και έχει μπει στην απομόνωση. Μπορεί να τον περνάει με «ήπια συμπτώματα», όπως έγραψε, αλλά η συγκυρία είναι άσχημη, γιατί η καραντίνα της συνέπεσε με τα γενέθλια της κόρης που έχει αποκτήσει με τον Θοδωρή Μαροσούλη, Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα:

«Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου... την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο κ τη “Τοφιτσα”....

»Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις...

»Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.

»Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο ... πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά.

»Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα και πόνος στους μύες.

»Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time...

«Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα και πόνος στους μύες. Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time...»

»Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!!».

Ενώ βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι της στη Σαρωνίδα, έκανε επίσης ένα Q&A με τους followers της, όπου απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις τους. 

Μεταξύ άλλων, στην ερώτηση αν κάνει «Μπότοξ ή κάτι άλλο» απάντησε πως «κάνω ένα botoxaki αλλά είναι τόσο δυνατοί οι μύες στο πρόσωπό μου που δυστυχώς κρατάει λίγο και ποτέ δεν νεκρώνει τελείως η κίνηση στο μεσόφρυο».

Σε ερώτηση για τις «αγαπημένες δραστηριότητες-παιχνίδια της Αλεξάνδρας» είπε πως της αρέσει να αλλάζει ρούχα 4-5 φορές την ημέρα και πρόσθεσε, χαριτολογώντας: «Φοβάμαι ότι μπέρδεψαν τα μωρά στο μαιευτήριο...».

Δείτε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον κορονοϊό και τρία από τα stories της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: NDP

TAGS